prelep par

Bila je uspešna ODBOJKAŠICA, a onda je žrtvovala karijeru zbog porodice: Ova lepotica je supruga Filipa Filipovića

0

Odbojkaški teren je zamenila porodičnim domom i suprugu postala najveća podrška 

Filip i Sanja su stvorili prelepu porodicu
Filip i Sanja su stvorili prelepu porodicu foto: Antonio Ahel/ATAImages

Beograd je sinoć bio mesto okupljanja brojnih poznatih ličnosti koje su došle kako bi upriličile jedan prestonički događaj i pokale svoju humanost. Među njima je bio i proslavljeni vaterpolista FIlip Filipović, koje je godinama igrao za srpsku reprezentaciju u vaterpolu.

 

Iako veoma uspešan u poslu kojim se bavio Filip nikada nije voleo popularnost, pa je u javnosti retko kada pristajao da govori o svom privatnom životu. 

 

Ipak, teško je sakriti pojedine detalje, naročito ako je njegova izabranica takođe poznata u javnosti. Naime, Filip je ceo svoj život posvetio da brižljivo izgradi uspešnu karijeru, a u tome mu je pomogla i supruga, Sanja, nekadašnja srpska odbojkašica.

 

Sanja Filipović, poznavacioma sporta poznatija pod devojačkim prezimenom Hanušić, mogla je napraviti mnogo više u odbojci, ali se svega odrekla zbog ljubavi sa vaterpolistom Filipom Filipovićem, s kojim je pre nekoliko godina svila porodični dom.

 

 

Njih dvoje su ponosni roditelji dvoje dece, koja su im centar sveta. 

 

- Sanja je sve podredila mojoj karijeri, stavila je sebe u drugi plan i večno ću joj biti zahvalan na tome. U jednom trenutku sve je moralo da se stavi na tas i dobro razmisli. Nisam bio u mogućnosti da bilo šta rizikujem, hteo sam da nastavim karijeru, a ona je ponela najveći teret - rekao je svojevremeo najbolji srpski vaterpolista Filip Filipović.

 

U jednom od retkih razgovora na temu privatnog života Filip je priznao:

 

 

- Pa dobro… Kad vam je žena odbojkašica - morate da imate opuštenu ruku. Nešto sam naučio od nje za sve ove godine - kazao je kapiten reprezentacije Srbije uz osmeh na licu, naravno mislivši na svoju suprugu Sanju Filipović.

 

Sanja je sportski tip žene koja bez sporta ne može da zamisli život... Upravo zbog toga mnogi smatraju da bi ona ponovo mogla da zaigra na odbojkaškom terenu. Ona i dalje redovno trenira i usklađuje sve obaveze oko dece sa zdravim načinom života.

 

Bonus video:

 

Ispovest Nikole Rađena

 

 

makonda-tracker