jasni ciljevi

"ONA JE VEĆA SVAĐALICA, JA BALANSIRAM": Vesna i Đole Đogani progovorili o BRAKU i porodici!

0

Iako izbegavaju da govore o intimi, sada su ipak na šaljiv način ispričali šta se dešava u njihovoj kući.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Vesna i Đole Đogani važe za veoma skladan par, a sada su se prisetili kako su izgledali dani kada su nastajale pesme, koje su sada veliki hitovi.

 

"Mi kada smo počinjali našu karijeru, mi smo krenuli s tim da pesme koje radimo, da ostanu za sva vremena. Barem ovi mega hitovi kojih ima dosta" - govori Đogani.

 

"Preko 30" - dodala je Vesna.

 

Kada su počeli da se zabavljaju, privlačili su veliku pažnju. Danas, nakon dve decenije bračnog života, Vesna i Đole važe za jedan od najstabilnijih parova na javnoj sceni.

 

" I mi imamo svoje bubice, ali smo tim i par i radimo na tome. Dosta pričamo, svašta nešto nam se dešava, ali tu postoji ogromna ljubav i poštovanje. Kako se menjamo, čini mi se da zajedno lepo rastemo" - priča Vesna.

 

Vesna Đogani, Đole Đogani
foto: ATA Images

"Ona je veća svađalica, ja uvek stanem i hoću da balansiram" - govori Đole.

 

Istakli su da se najviše euforija oseća kod njihove ćerkice kojoj je Deda Mraz već uručio poklone.

 

"Ovo je prvi put da nešto nije kako treba, ali se nadam da ćemo ovu godinu da ispratimo na način koji je i došla, kao i da ćemo Novu godinu da krenemo s starom pričom" - izjavio je Đole.

 

"Mi ne spadamo u kalupe bračnih parova. Lala je napisala pismo Deda Mrazu. Ona je njega čekala dve godine i prvo je kod nje stigao. Ja sam toliko bila uzbuđena, da me ljudi pitaju da li plačem. Ona stvarno veruje i ta euforija se oko Nove godine kod nje najviše oseća. Ona je kitila jelku" - priča Vesna.

 

 

 

makonda-tracker