nestvarna

45 godina su u braku, a bila mu je slatka kao ZABRANJENO VOĆE: Ljubavna priča Željka Samardžića i Maje je HOLIVUDSKA

0

Bio je spreman na zgradu da se popne kako bi joj uputio samo jedan osmeh 

Ljubavna priča Željka i Maje Samardžić
Ljubavna priča Željka i Maje Samardžić foto: Instagram / željkosamardzic

Legendarni srpski pevač Željko Samardžić važi za jednog od najpoželjnijih pevača starog kova. On je osvajao ženska srca širom Balkana samo jednim pogledom, stihom i osmehom, a njegovo je pre 45 godina zarobila lepa Maja.

 

Iako su godinama u skladnom braku iz kojeg su dobili i ćerku Minju oni se ne pojavljuju često zajedno na javnim okupljanjima. Željko je brižljivo godinama gradio muzičku karijeru, a iza njega, kao podrška i potpora uvek je stajala Maja.

 

Iako često nije bilo lako, jer popularnost sa sobom nosi brojne izazove, Željko je svojoj supruzi ostao veran i dosledan i često je o njoj govorio u superlativu u medijima. 

 

 

Ono što je veoma interesantno jeste da se on u Maju zaljubio čim ju je upoznao, ali da stvari tada nisu išle baš glatko. 

 

Jednom prilikom on je otkrio kako ga je Maja osvojila.

 

- Izdvajala se iz mase svojom povučenošću i smirenošću. Upoznali smo se kada sam pevao na jednoj igranci na kojoj se našla, a potom smo se sreli i na njenoj maturskoj večeri. Bio sam direktan i odmah sam je priupitao da mi bude žena. Svi su mi govorili da nemam šanse, ali eto, uspeo sam, praktično sam osvojio neosvojivu tvrđavu - ispričao je Željko.

 

Kako je Maja bila veoma mlada njeni roditelji nisu hteli ni da čuju za brak. Ubrzo, počeli su na sve moguće načine da brane tu ljubav, ali u tome nisu uspeli. 

 

Oni važe za jedan od najskladnijih parova
Oni važe za jedan od najskladnijih parova foto: Marija Mladjen/ATAImages

 

– Pokupio sam je s mature, ona je tada bila maturantkinja Ekonomske škole, rekao sam joj: Ti ideš kući sa mnom. Inače, ja sam joj i pevao na maturi, postoji i fotografija te večeri. Ona je odmah pristala da pođe sa mnom, ali njeni roditelji su bili protiv naše veze.Izdvajala se iz mase svojom povučenošću i smirenošću - objasnio je Željko.

 

Kako su prolazili dani njihova ljubav je postajala sve jača, a upotpunila se dolaskom ćerke na svet.

 

U jednom od intervjua Samardžić je rekao da sve što u životu rade, to čine zajedno:

 

Ko prvi ustane on kuva kafu. Ja se najčešće potrudim da to bude ona. Podjednako smo dobri u kuvanju kafe. Tokom niza zajedničkih godina stekli smo isti ukus za mnoge stvari, pa i za kafu – rekao je pevač za “Hello!” svojevremeno.

 

 

U više navrata Željko nije krio da je Maja za njega uvek bila najveća podrška.

 

- Ne postoji bolji psiholog za mene od moje žene Maje. Ja sa njom sednem, mi smo neverovatni drugari, delimo i najmanje probleme. Zaista imam skladan brak i divnu porodicu - istakao je pevač i dodao da funkcioniušu bolje nego ikada budući da su godine provedene zajedno učinile da jedno drugo poznaju bolje nego sami sebe.

 

Iako joj je suprug veoma popularan, Maja se ne eksponira u medijima. One retke zajedničke fotografije ovog prelepog para uvek su izazivale divljenje i komentare u kojima su im svi pružali podršku i iskazivali divljenje. 

 

 

Željko i Maja danas su ponosni roditelji tri ćerke, a njihovu porodičnu idilu nedavno je ulepšao dolazak Anđelije koja je kao četvrto unuče unela neverovatnu radost i veselje u njihov dom.

 

Željko je danas proslavio svoj 68. rođendan u krugu porodice, a torta sa nazivima njegovih najvećih hitova bila je savršen poklon za ovu priliku. 

 

Bonus video:

 

Zavirite na koncert Željka Samardžića 

 

 

makonda-tracker