"osvojio sam neosvojivu tvrđavu"

Željko Samardžić 45 godina VOLI SAMO JEDNU ŽENU: Lepa je kao IKONA, Marina Tucaković je za nju napisala predivnu baladu

0

Još u svojim tinejdžerskim godinama, Maja je pronašla čoveka svog života, koji decenijama kasnije priča o njoj zaljubljeno kao prvog dana...

Koncert Željka Samardžića u MTS Dvorani.
Koncert Željka Samardžića u MTS Dvorani.foto: Marija Mladjen/ATAImages

Popularni pevač Željko Samardžić (67) održao je sinoć prvi od četiri zakazana koncerta u beogradskoj MTS Dvorani, gde je još jednom pokazao zbog čega decenijama važi za jednog od miljenika publike.


Šarmantni pevač oduševio je svoje fanove brojnim hitovima koji su obeležili proteklih 20-ak godina, a među onima koji su ga najvatrenije podržavali bila je njegova supruga Maja.

 

Željko je pre koncerta pozirao zagrljen sa svojom suprugom, a par je sve vreme bio nasmejan, odlično raspoložen i spreman za još jedno veče za pamćenje.

 

1 / 7 Foto: Marija Mladjen/ATAImages


Željko Samardžić je, inače, već 45 godina u ljubavi sa Majom, a jednom prilikom ispričao je kako je sve počelo. Kako je istakao, njegova današnja supruga bila je tinejdžerka kada su se prvi put sreli.

 

Izdvajala se iz mase svojom povučenošću i smirenošću. Upoznali smo se kada sam pevao na jednoj igranci na kojoj se našla, a potom smo se sreli i na njenoj maturskoj večeri – rekao je u jednom intervjuu pevač.


Željko je bio hrabar i nije krio svoje namere.


Bio sam direktan i odmah sam je priupitao da mi bude žena. Svi su mi govorili da nemam šanse, ali eto, uspeo sam, praktično sam osvojio neosvojivu tvrđavu – pohvalio se ponosni pevač.

 

Maja i Željko Samardžić
Maja i Željko Samardžićfoto: Damir Dervišagić

On je istakao da ga sa suprugom na prvom mestu vezuje prijateljstvo i to što je Maja uvek spremna da ga sasluša.


Ne postoji bolji psiholog za mene od moje žene Maje. Ja sa njom sednem, mi smo neverovatni drugari, delimo i najmanje probleme. Zaista imam skladan brak i divnu porodicu – srećan je Željko Samardžić, koji dodaje da Maja i on funkcioniušu bolje nego ikada budući da su godine provedene zajedno učinile da jedno drugo poznaju bolje nego sami sebe.


Ko prvi ustane on kuva kafu. Ja se najčešće potrudim da to bude ona. (smeh) Podjednako smo dobri u kuvanju kafe. Tokom niza zajedničkih godina stekli smo isti ukus za mnoge stvari, pa i za kafu – rekao je pop pevač.

 

Maja i Željko Samardžić
Maja i Željko Samardžićfoto: Damir Dervišagić

Maja i Željko su ponosni roditelji troje dece, a par može da se pohvali trima uspešnim i srećnim ćerkama, dok su nedavno dobili i četvrto unuče, koje je unelo mnogo radosti u njihov život.

 

Inače, malo je poznato da je legendarna Marina Tucaković upravo Maji Samardžić posvetila jednu od najlepših pesama koje je Željko otpevao.

 

Marina je davno jednu pesmu posvetila mojoj supruzi. Iako je to "njena" pesma, ja je na svojim koncertima posvećujem svim ženama koje polako ulaze u ozbiljnije godine. Reč je o numeri "Pokaži mi šta znaš" – otkrio je u Premijeri pre nekoliko godina Samardžić.

 

 

makonda-tracker