"moja svadba, moja pravila"

Ko je muž pevačice Vanje Mijatović? Upoznali su se na NEOBIČAN način, a o njihovim SVADBAMA brujala je cela Srbija

0

Nakon svadbe je zadržala svoje prezime, a burmu skoro da ni ne nosi.

Vanja Mijatović već godinama je u ljubavi sa Aleksandrom Mandžukićem.
Vanja Mijatović već godinama je u ljubavi sa Aleksandrom Mandžukićem.foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Vanja Mijatović je dugo od očiju javnosti "krila" svog izabranika, a kako je jednom prilikom priznala za domaće medije, ljubav svog života je upoznala zbog jednog poslovnog angažmana.

 

- Mi smo se našli tako što sam ja kupila svoj stan, a on radi sve to vezano za stanove, tako da sam ja njega i njegovu firmu unajmila da mi sredi sve to, čak sam dobila i popust kod njega! Nisam to ni znala, tek kasnije mi je to priznao da mi je dao popust i da je odugovlačio te radove zbog mene, da bi me što više viđao, ali stvarno smo se brzo sve dogovorili i sve je išlo kako treba, i tako smo se upoznali - ispričala je jednom prilikom Vanja i dodala:

 

- Družili smo se, gledali zajedno stvari za stan... Ne ljutim se, naravno, što mi je naplatio sve to, nikad ne bih to dozvolila, jer mi tad nismo ni bili u vezi, ali i da jesmo, besmisleno bi bilo. Sad mi poklanja, sad je druga priča, zajedno smo. I tad je poklanjao neke sitnice, ali to mi je tek kasnije ispričao - smeška se Mijatovićeva.

 

- Meni je najlepši period bio taj početak, jer smo se mi viđali, ali jedno mesec, dva. Mi smo se prvo viđali poslovno. Sviđali smo se jedno drugom, ali nismo izgovarali to. On je meni donosio katalog, a onda to zaboravimo, niti smo to videli, niti bilo šta. To mi je bilo jako simpatično i najlepši deo veze -

 

Nakon godinu dana veze, Vanja je od Aleksandra Mandžukića dobila verenički prsten, a sama veridba je bila potpuno iznenađenje.

 

Da provede sa njim ostatak života, pitao ju je dok je orkestar svirao njenu omiljenu grčku pesmu.

 

Iako su nekoliko godina u vezi, u oktobru prošle godine su se venčali, a njihova svadba je izazvala mnogo pažnje u medijima. 

 

"Svadbena žurka", kako su je nazivali mediji, održana je nekoliko dana pre čina sklapanja građanskog braka. 

 

- Mi smo totalno par koji je kontra od svega onoga što mora, kod nas u stvari ništa ne mora. Mnogi su me pitali kako mogu da pravim svadbu, a nismo se venčali u crkvi i u opštini. Moja svadba, moja pravila! Kada je bila žurka, odnosno to svadbeno veselje, svima je čudno što nije bilo i opštinskog venčanja - ispričala je tada pevačica i dodala:

Vanja i Aleksandar su svadbeno veselje napravili 12. oktobra.
Vanja i Aleksandar su svadbeno veselje napravili 12. oktobra.foto: Amir Hamzagic/ATAImages

- Čak je jedan naslov glasio „Udala se, a ostala devojka“, to mi je bilo baš simpatično. Čak su pričali da sam prevarila naciju (smeh). Zapravo je sve vrlo jednostavno. Taj dan smo hteli da imamo samo žurku zbog nas i zbog gostiju jer nismo želeli da umaramo ljude od jutra, koje nije moj saveznik. Drugog dana smo hteli venčanje, kao što se i desilo kasnije u Dubaiju- objasnila je Mijatovićeva.

 

Vanja i Aleksandar su narednoj meseca sklopili i crkveni brak i to na jednoj egzotičnoj destinaciji. 

Obred u grčkoj crkvi u Dubaiju je bio veoma intiman, pošto su se Vanja i Aleksandar na večnu ljubav pred Bogom zavetovali samo u prisustvu kumova.

 

- Čast nam je sto je naš brak, prvi srpski brak sklopljen u Dubaiju. Još veće zadovoljstvo sto ste baš vi bili tu da s nama podelite ovu neopisivu sreću. Posebna zahvalnost Arhimandritu Prokopiju i svima koji su omogućili da ostvarimo naš san u prelepoj Antiohijskoj crkvi - napisala je Vanja i otkrila da je sam čin venčanja održan na dan rođendana njenog izabranika. 

 

Kako je Vanja otkrila za domaće medije, nakon svadbe nije promenila, već zadržala svoje prezime, a mnogi su primetili ni da ne nosi burmu.

 

BONUS VIDEO

 

VANJA MIJATOVIĆ IZNENADILA KOLEGU! Neplanirano se ukljčila u program, a on je pozvao na ručak! Evo šta mu je poručila

 

 

 

 

makonda-tracker