PRESLATKI

"Preklinjala sam ga da me ne vodi kod Brene": Ljubavna priča Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića je MODERNA BAJKA

0

Prelepa romansa prerasla je u brak pre nešto više od 5 godina 

Ljubavna priča Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića
Ljubavna priča Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovićafoto: Dragan Kadić

Kada je počinjala svoju pevačku karijeru Aleksandra Prijović je pevala na raznim privatnim proslavama, između ostalih ona je nastupala i na porodičnim okupljanjima naše poznate pevačice Brene i njenog supruga Bobe Živojinovića.

 

Baš na tim nastupima Aleksandra je zapazila Filipa, ali tada nije mogla ni da zamisli da je baš on "gospodin pravi".

 

Iako su se sretali više puta Aleksandra nije tome pridavala značaj, a ni on nije odmah reagovao. Ipak, jednom prilikom su se sreli u jednom klubu i tada joj je Filip prišao i rekao da mu se dopada. Nakon toga je svako otišao svojoj kući, a on nije odustajao. Pisao joj je poruke na Instagramu i 2016. godine su uplovili u vezu. 

 

 

- Ne sećam se gde smo se upoznali, ali znam da nas je sudbina vezala. Pre nego što smo počeli da se zabavljamo godinama smo se sretali na raznim mestima, u prolazu. Viđali smo se i kod Brene i Bobe na privatnim žurkama na kojima sam često pevala, mada to je sve bilo u prolazu, bez zvaničnog upoznavanja - ispričala je Aleksandra jednom prilikom.

 

Aleksandra ne voli mnogo da priča o svom privatnom životu, ali je jednom prilikom je rekla da čim su se upoznali, znala je da je on čovek za nju. Kako kaže, Filip ju je na prvu loptu osvojio jednim gestom, koji ne bi svakom pao na pamet.

 

- Čim sam ga upoznala, znala sam da će to biti ljubav za ceo život. Naš prvi poljubac desio se u mom stanu na Voždovcu. Odmah me je osvojio manirima, načinom razmišljanja i stavovima. Još tada sam znala da ću se udati za njega i da je on pravi. Oduševio me je prvi put kada je trebalo da dođe kod mene. Pitao me je šta ću da popijem i pojedem, da donese - ispričala je Aleksandra, pa je dodala:

 

Svoju ljubav čuvaju već 5 godina
Svoju ljubav čuvaju već 5 godina foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

- Ja sam rekla 'ništa', jer znate kako je u početku - kad vam se neko sviđa, niti ste gladni, niti ste žedni. Međutim, insistirao je da mu kažem šta pijem i ja sam rekla da pijem samo vodu. On se posle pojavio kod mene sa paketom vode. To me je kupilo, taj njegov gest, jer sam shvatila da obraća pažnju na ono što pričam. Ko bi vam doneo paket vode kada se podrazumeva da u kući imate vodu -  izjavila je pevačica.

 

Pre nego što su se venčali 2018. godine Aleksandra i FIlip su bili u vezi dve godine. Oni su odlučili da se venčaju u Beogradi, prvo je u crkvi sv. Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi upriličeno crkveno venčanje, a potom i ceremonija građanskog venčanja. 

 

Za Filipa i Aleksandru mnogi kažu su najlepši par na estradi
Za Filipa i Aleksandru mnogi kažu su najlepši par na estradi foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Svadba decenije održana je u luksuznom beogradskom hotelu, a mediji su tada pisali da je ovo definitivno svadba sa najviše poznatih zvanica. Kao su mediji pisali bilo je oko 900 gostiju. Aleksandri Prijović kumovao je kolega Aco Pejović, dok je Filipov kum bio košarkaš Miloš Teodosić.

 

Nešto manje od godinu dana nakon venčanja, u martu 2019. godine, par je dobio sina Aleksandra.

 

- Moj sin je postao ne samo glava kuće, već šef naših života, najveća sreća i ljubav. Aleksandar nam je bukvalno centar sveta i jedino što može da nas pogodi. Otkako sam postala majka dosta sam zrelija, pametnija, staloženija i mnogo emotivnija. Filip i ja planiramo još dece, volela bih devojčicu, da mogu da joj pravim razne frizurice - rekla je jednom prilikom pevačica.

 

Prvi put FIlip je Aleksandru poljubio u njenom stanu na Voždovcu
Prvi put FIlip je Aleksandru poljubio u njenom stanu na Voždovcu foto: Antonio Anhel/ATA images

 

Iako danas ima super odnos sa Brenom i Bobom, nije oduvek sve bilo tako. Naime, Aleksandra je u početku osećala stid i neprijatnost, jer ih je posmatrala drugim očima.

 

Na početku veze kada god bi Filip spomenuo da je vodi u njihov porodični dom, Aleksandra ga je preklinjala da to ne čini.

 

- Sada sa Brenom imam odnos kao sa majkom. U početku nije bilo tako, i to zbog mene, bilo me je sramota, iskreno. Brenu i Bobu poznajem godinama, pevala sam na njihovim privatnim proslavama i sad sam ja tu kao odjednom, u vezi. I onda kad sam došla prvi put, htela sam da me zemlja proguta. Osećala sam se kao da sam nešto loše uradila. Filip mi kaže da idemo kod njega, a ja ga preklinjem da me ne vodi tamo - otkrila je jednom prilikom pevačica.

 

Aleksandra je strepela od Brene i Bobe i odlaska u njihov dom
Aleksandra je strepela od Brene i Bobe i odlaska u njihov domfoto: Instagram

 

Od kada su se zakleli jedno drugom na večnu ljubav Filip i Aleksandra gaje lep odnos pun poverenja i međusobne podrške. Oni se trude da svo slobodno vreme provode zajedno, a poseban dar im je sin Aleksandar, koji im pričinjava najveće zadovoljstvo i koji im uvek izmami osmeh na lice. 

 

- Filip je čovek na kome vidiš da je dobar. Uvek mi je bilo bitno da neko ima dobru dušu, a njegove oči zrače tom dobrotom, što sam primetila čim smo se upoznali. Filip i ja se odlično slažemo. Mogu samo da kažem da je on za mene najbolji otac na svetu i najbolji čovek - hvalila je ona svog supruga, pa je dodala:

 

- Sa njim i ne možeš da se svađaš, niti da imaš problem, on je prosto takav čovek. Ja i ako hoću da se posvađam, to moram sama sa sobom. Ne čuje me, onda ja sama sa sobom to obavim i to je to. Ne proveravam njegove profile na društvenim mrežama. Ni on ne proverava mene - rekla je Aleksandra Prijović ranije za medije.

 

 

 

makonda-tracker