zanosna tijana

Ovo je devojka Vase Micića: On je JUNAČKIM GESTOM kupio srca svih u Srbiji, a ova lepotica je ukrala njegovo

0

Vasa Micić važi za jednog od naših najboljih i najpožrtvovanijih košarkaša. 

Vasa Micić će verovatno naredne sezone put NBA lige
Vasa Micić će verovatno naredne sezone put NBA ligefoto: Oscar Gonzalez/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vasilije Vasa MIcić je jedan od najboljih srpskih košarkaša, a uz sve to u svojoj biografiji ima i titulu najboljeg košarkaša Evrolige.

 

Njegove maestralne partije nisu prošle nezapaženo, a i kako bi, pa će se i Micić od naredne sezone priključi Nikoli Jokiću u NBA ligi. 

 

Vasa će nastupati za ekipu Oklahome, a jedan gest koji je napravio dok je igrao za našu reprezentaciju nikad neće biti zaboravljen. 

 

Naime, tokom Svetskog prvenstva u Kini 2019. na kojem je bio sa reprezentacijom Srbije Miciću je preminula majka Vesela. 

 

Tadašnji selektor Sale Đorđević mu je rekao da može da ide kući kako bi bio uz porodicu, međutim Vasa je ipak i u tako teškim trenucima ostao uz reprezentaciju.

- Mirne glave sam doneo odluku da ostanem sa reprezentacijom, to je i ona želela. Saigrači su bili zatečeni kada sam tog dana primio vest, nisu ni imali predstavu koliko je stanje ozbiljno. Nisu ni mogli da imaju, jer nisam mnogo pričao o tome. Sale Đorđević mi je rekao: „Idi kući“. Rekao sam mu da ne želim i otišao sam u sobu. Želela je da igram. Mislim da sam doneo pravu odluku - rekao je Micić tada.

 

Vasa je tim gestom kupio srca svih u Srbiji, a njegovo srce ukrala je jedna prelepa devojka - Tijana Trkulja. Po pisanju Kurira, Vasa i Tijana su duže vreme u vezi i veome se vole. 

 

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

 

Zanosna Tijana Miciću velika podrška i u životu i na profesionalnom planu.

 

Uvek je tu za njega, isto kao i on za nju. U galeriji su fotografije nastale prošle godine u Pragu, gde je Vasa bio sa Tijanom. 

 

Bonus video: 

 

 

 

 

 

makonda-tracker