turbulento

Ljubavi Điđi Hadid: Zavela je dvojicu najvećih zavodnika džet seta, a romansu sa srodnom dušom okončalo navodno nasilje

0

Lepa manekna Điši Hadid imala je veoma buran ljubavni život. 

 

Điđi Hadid i Zejn Malik su godinama bili omiljeni tinejdž par
Điđi Hadid i Zejn Malik su godinama bili omiljeni tinejdž par foto: SMG / Zuma Press / Profimedia

Lepa manekenka Điđi Hadid je ovih dana u centru pažnje svih svetskih medija pošto je zbog droge uhapšena na aerodromu na Kajmanskim ostvrima.

 

Do sada nije povezivana sa takvim stvarima, pa je ovo mnoge iznenadilo, ali joj zato nikad nije bilo strano da je u centru pažnje medija, kao ni da je povezuju sa mnogim frajerima za kojima žude žene širom sveta. 

 

Hajde da vidimo kako je izgledao njen ljubavni život prethodnih godina.

 

 

Kodi Simspon (2013 -  2015)

Điđi i australijska pop zvezda prekinuli su svoju vezu u maju 2015. nakon što su se zabavljali oko dve godine.

 

Ostali su u dobrim odnosima nakon raskida što je Kodi i potvrdio jednom prilikom. 

 

- Volim svoju bivšu devojku, uvek ću je voleti. Bila je to prijateljska, zajednička odluka, i još uvek razgovaramo s vremena na vreme - rekao je svojevremeno Kodi. 

 

Luis Hamilton (2015)

Kada se Hadid pojavila na Velikoj nagradi Monaka sa Hamiltonom i kada je on bio uslikan sa rukom oko njenog struka, počele su da kruže glasine da su njih dvoje zajedno.

 

Luis važi za čoveka za kojim uzdišu sve žene sveta,  a povezivali su ga Niki Minaž, Kendal Džener, Ritom Orom, Kamilim Kendrom, sad i sa Šakirom...

 

Điđi je takođe sedela sa njim na bioskopu akciji protiv AIDS, a kada je postavila sliku na Instagram sa njim napisala je nešto što je još više podgrejalo priče da su zajedno.

 

- Volimo te Luise. Svi znaju da si šampion - napisala je tada manekenka, ali ova veza nikad nije zvanično potvrđena. 

 

Džo Džonas (2015) 
 


Bila je to kratka romansa, ali se desila. Pisalo se da je manekenka sa muzičarem i glumcem izlazila oo pet meseci. Kara Delavinj je jednom prilikom čak postavila i njihovu zajedničku fotografiju na Instagram. 

 

 

Zejn Malik - prvi deo ( 2015-2018) 

Điđi je 2015. godine baš bila aktivna na ljubavnom planu, Nedugo nakon što su Džonas i Hadidova prekinuli vezu, manekenka je počela da izlazi sa Malikom, što je on potvrdio putem Instagrama još tog decembra.

 

Brzo su sve obavestili da su u ljubavi, ali su navodno i raskinuli nakon sedam meseci veze. No, brzo su se pomirili. Malik je bio san svih tinejdžerki sveta, a oni su jako brzo postali omiljeni šoubiz par.

 

Tajler Kameron (2019)

U julu 2019. počele su da kruže glasine da su Hadidova i njen kolega model Tajler Kameron izlazili.

 

U narednim mesecima primećeni su više puta na raznim mestima, ali samo nekoliko meseci nakon burne romanse stvari su bile gotove.

 

Zejn Malik (2019 - 2021 ) 
 

U decembru 2019. počele su da kruže glasine da je Hadid ponovo pokrenula svoju dugogodišnju romansu sa Malikom, a do aprila 2020. par je objavio da očekuju i bebu. 

 

Njihova ćerka Kai rođena je u septembru 2020., a čak se pričalo i o braku.

 

Međutim, nakon incidenta koji je Zejn imao sa majkom Điđi Hadid, Jolandom Hadid, par je zvanično saopštio da je raskinuo u oktobru 2021, odlučivši da se fokusira na zajedničko roditeljstvo.

 

Tada se pričalo i da je navodno došlo do nasilja, odnosno da je Zejn udario Jolandu i da će ga ona tužiti. Međutim, to nikada nije potvrđeno, a Malik je nakon toga bio u medijskoj ilegali. 

 

Leonardo Dikaprio ( 2022 - 2023 )

 

Romansa Điđi i Dikaprija nikad nije zvanično potvrđena
Romansa Điđi i Dikaprija nikad nije zvanično potvrđena foto: EPA / Guillaume Horcajuelo

Ceo Holivud brujao je o vezi između Lea Dikaprija, najvećeg zavodnika i večitog neženje Holivuda, i Điđi, međutim sve to nikada nije zvanično potvrđeno.

 

Mnogi su navijali za to da oni postanu još jedan superpar poznatih, međutim ne znamo šta se tu tačno sve izdešavalo, I da li se uopšte neđšto izdešavalo.

 

 

 

makonda-tracker