ko je lepa balerina?

Raskinuo je s Jelenom Tomašević, pa uplovio u TAJNU romansu: Ova prelepa plavuša je bivša devojka Ivana Bosiljčića

0

Mada su Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević ideal ljubavi i srećne porodice, oni su, tokom perioda zabavljanja, imali kratak period pauze, a piše se da je glumac tada imao novu devojku, takođe poznato lice...

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumac Ivan Bosiljčić i njegova supruga Jelena Tomašević, primer beogradske dame, definitivno važe za jedan od najomiljenijih i najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, a njihova ljubavna priča nije tipična. Iako su danas ideal stabilne veze i harmoničnog odnosa, tokom njihovog zabavljanja došlo je do zahlađenja odnosa, kako se navodilo, pa su posle godinu dana veze raskinuli, takođe na godinu dana. Doduše, ovo ni jedno ni drugo nisu ni potvrdili ni demantovali, ali sve naslućuje da su se stvari tako odvijale.

 

No, bilo kako bilo, par je ubrzo obnovio vezu, a brzo nakon toga su se i venčali. Krajem avgusta 2011. godine, u crkvi Svete Trojice u Gornjem Milanovcu, jedan od najšarmantnijih parova naše scene zavetovao se na večnu ljubav, a nekoliko dana kasnije održano je i građansko venčanje i svadba. Sledeće godine, kao kruna njihove ljubavi stigla je mezimica Nina, a ova porodica zaista pleni gde god da se pojave, dok samo pogled na njihov dom očarava!

 

 

Međutim, kako su pisali mediji, u periodu dok se Ivan i Jelena nisu zabavljali, glumac je započeo romansu sa uspešnom balerinom Lidijom Novaković.

 

U to vreme Ivan je bio zvezda telenovele „Ranjeni orao“, devojke su ga obožavale i u velikom broju dolazile u Pozorište na Terazijama da gledaju njegove predstave. Upoznali su se tokom mjuzikla "Cigani lete u nebo" u kome je Ivan igrao glavnog junaka, a Lidija bila deo baletske postavke. Navodi se da je ova romansa, manje-više, bila tajna, a u prilog tome govori i da nikada o njoj i nisu želeli da pričaju.

 

 

Ivanova tadašnja izabranica, koja je, navodno, učestvovala na izboru za Mis Srbije, rodom je iz Pančeva, gde je završila baletsku školu, a kasnije je profesionalno usavršavanje nastavila u Beogradu. I danas se bavi baletom, u Pozorištu na Terazijama, piše Hello.

 

Lidija je veoma aktivna na socijalnim platformama, gde objavljuje kostime i scenografiju pozorišnih scena, a objave joj neretko komentariše glumica Tijana Kondić.

 

 

Kako se navodi, Ivanova i Lidijina ljubav potrajala je nekoliko meseci.

 

 

 

makonda-tracker