"otišao si"

"Danima ne mogu da poverujem da si otišao": Jelena Tomašević se potresnim rečima oprostila od oca

0

Pevačica je otkrila osećanja nakon velikog gubitka 

Jeleni Tomašević je preminuo otac, ovako se oprostila od njega
Jeleni Tomašević je preminuo otac, ovako se oprostila od njega foto: Youtube Printscreen

Naša poznata pevačica Jelena Tomašević retko kada u javnosti govori o privatnom životu uprkos činjenici da je godinama na domaćoj javnoj sceni.

 

Njen emotivni partner, Ivan Bosiljčić, takođe je veoma poznat u Srbiji, ali oni nisu od  onih parova čiji život i svaki korak se pomno prati. Svoju sreću neguju daleko od očiju javnosti, ali, čini se, da je Jelena ovog puta je napravila presedan. 

 

 

Otac Jelene Tomašević nedavno je preminuo,a ona je na društvenim mrežama obajvila njegovu fotografiju uz koju je napisala veoma potresne reči.

 

- Dobri i lepi moj tata. Već nekoliko dana ne mogu da poverujem da je ovo realnost... Da si otišao... Znam da si sa anđelima, jer takvi dobri ljudi kao što si ti zasluže to kroz ovozemaljski život svojom plemenitošću i čestitošću - počela je Tomaševićeva, pa dodala:

 

 

- Hvala ti što si uvek verovao u mene i hvala ti na ljubavi i podršci kroz ceo život. Lepši poklon nisam mogla da dobijem.

 

Čini se da je Jelenu smrt oca veoma rastužila i da joj je bilo potrebno da osim u krugu porodice svoje emocije podeli i sa onima koji verno godinama prate njen rada. 

 

 

makonda-tracker