uvek je krila privatan život

Dve velike ljubavi Bebi Dol: Čovek kojeg je voleo ceo region i misteriozni muškarac kojem je konačno rekla DA

1

Naša poznata umetnica je oduvek krila svoju intimu od javnosti, ali ove dve njene velike ljubavi su poznate.

O privatnom životu Bebi Dol se jako malo zna
O privatnom životu Bebi Dol se jako malo zna foto: Damir Dervišagić

Bebi Dol je već decenijama na našoj javnoj sceni i iza nje stoji veliki broj hitova, koje znaju maltene sve generacije u zemljama bivše Jugoslavije. 

 

No, iako je karijera slavne umetnica počela pre više od četiri decenije, o njenom privatnom životu se oduvek malo znalo.

 

Bebi nikad nije suviše pričala o ličnim stvarima, tako da ni mediji nisu imali previše informacija na ovu temu.

 

Ipak, nije tajna da je osamdesetih, kada je njena karijera bila u najvećem usponu, bila u vezi sa jednim poznatim kolegom, kojeg je upoznala jednom prilikom u avionu. 

 

Taj putnik na istom letu i njen kolega bio je pokojni hrvatski muzičar Masimo Savić. Bebi Dol je pričala kako u početku nije imala nikakva osećanja prema poznatom umetniku, međutim na kraju ipak nije uspela da odoli njegovom šarmu. 

 

- To je bilo jedno vrlo veselo društvo, od otprilike desetak ljudi. I bili smo ludi kao puška, svih deset. Uvek je bilo neke love, nije bilo važno jesam li zaradio ja, ili Bebi, ili neko treći - pričao je svojevemeno Masimo. 

 

Masimo i Bebi
Masimo i Bebi foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

Kako je rekao, tada su vodili jako lepe živote, ali kada je došlo do rata sve je krenulo nizbrdo. 

 

- Živeli smo na vrlo visokoj nozi sve do rata. Živeli smo intenzivno, lepo, uzbudljivo, avanturistički. Nismo tada znali kako je to dobro. I onda smo sve zeznuli. Prestala je kompletna komunikacija, životi idu dalje i to je to - rekao je Savić.

 

Javnosti nikada nisu otkrili razlog zbog kojeg su raskinuli, ali ostala je zapisana jedna izjava Bebi Dol na tu temu. Mnogima i danas nije jasno da li je bila ozbiljna ili u šaljivom tonu. 

 

Bebi i Masimo su se upoznali u avionu
Bebi i Masimo su se upoznali u avionu foto: Printscreen

- Nismo mogli da se dogovorimo gde ćemo biti. Da li u Istri, Zagrebu ili Beogradu - rekla je jednom prilikom Bebi.

 

Od veze sa Masimom, pa sve do pre desetak godina, tačnije do 2014, u javnosti nije bilo novih informacija u vezi sa ljubavnim životom Bebi Dol 

 

Tada je otkriveno da se udala za umetnika, odnosno pisca i profesora Aleksu Todorovića. Kako se kasnije saznalo, oni su bili u vezi pet godina pre nego što su stali na ludi kamen.

 

Prema rečima Bebi Dol, on je rođen i odrastao u SAD, a neko vreme je radio i kao novinar. 

 

- Moj muž se zove Aleks Todorović. Rođen je i odrastao u Los Anđelesu, baš u opštini Holivud. Tamo je završio studije i stekao zvanje profesora književnosti i ruskog jezika. Devedesetih je prvi put na duže došao u Beograd, gde je zbog poznavanja jezika i zemlje bio dopisnik za nekoliko novinskih redakcija uključujući "Dejli telegraf" - rekla je Bebi jednom prilikom za "Gloriju".

Bebi je opisala je kako je izgledalo upoznavanje sa njenim sadašnjim mužem
Bebi je opisala je kako je izgledalo upoznavanje sa njenim sadašnjim mužem foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kada je opisivala kako su se upoznali, sve je to povezala sa jednom svojim hit pesmom. 

 

- Bilo je leto i ja sam cele noći radila u jednom muzičkom studiju. Dočekalo me jutro i nebo u stilu pesme ‘Hajde da’. Kako se ispostavilo kasnije, našla sam i dečka kao san, kako glasi prvi stih te numere. Svratila sam do drugarice i tamo zatekla njega i njegovog kolegu. Ona nije bila tu i ostala sam da je sačekam - rekla je Bebi. 

 

Aleks je samo ćutao i nije bio raspoložen za ćaskanje za razliku od njegovog kolege, ali se posle desilo nešto što je Bebi prepoznala kao znak. 

 

- Otvorila sam svoj laptop, pregledala poštu i slušala muziku dok se moja prijateljica nije pojavila. Ćutao je i kada je ona stigla. U jednom trenutku je ušao u kuću i pustio pesmu Mustafa. To je za mene bio znak "znam ko si ti". A onda smo se sreli na jednoj rođendanskoj žurki i tu smo se, kako se to kaže, smuvali -- ispričala je pevačica kako je izgledao njihov prvi susret i početak ljubavi.

 

Bebi i Aleks su se venčali 2014. godine, a na ceremoniji kum im je bio poznati pevač Oliver Mandić. Pevačica i pisac i novinar iz Los Anđelesa su još uvek u braku, međutim i dalje je teško naći njihove zajedničke fotografije. Isplivalo je nekoliko fotografija koje su se mogle videti na Fejsbuku, međutim one više nisu dostupne na toj mreži.  

 

 

makonda-tracker