ODMAH JE ZNALA DA JE ON TAJ

Ljubavna priča popularnog para! On je njihovu vezu nazivao dobitkom na LUTRIJI, ona ga nakon svega smatra BRATOM

0

Glumica Gvinet Patrou je otpočetka imala osećaj da će s njim osnovati porodicu.

Gvinet Paltrou i Kris Martin su se venčali u tajnosti.
Gvinet Paltrou i Kris Martin su se venčali u tajnosti.foto: Simon Runting / Shutterstock Editorial / Profimedia

Oskarovku je 2002. godine zadesila teška porodična tragedija kada je izgubila oca. 

 

Međutim, samo tri nedelje nakon toga, glumica Gvinet Paltrou upoznala je Krisa Martina, muškarca koji će joj promeniti život i veru u ljubav.

 

Njih dvoje su se navodno upoznali u bekstejdžu nakon koncerta Coldplaya, grupe u kojoj peva Kris Martin 2002. godine.

 

A već godinu dana nakon upoznavanja su tražili kuće u severnom Londonu. 

 

Kada su je nekoliko dana nakon toga pitali da li ona i Kris planiraju venčanje, Gvinet je za BBC odgovorila:

- Nadam se. Pitajte njega. -

 

Godinama kasnije, Paltrou je u podkastu Call Her Daddy rekla da je otpočetka osećala da je veza sa Krisom bila drugačija. 

 

- Kada sam ga upoznala, tu je bila veoma duboka stvar. Osećala sam se drugačije nego u prethodnim vezama - rekla je i nastavila:

- Ne radi se toliko o tome da se sama veza pokazala zdravijom od mojih drugih veza. Samo mislim da sam imao tako dubok osećaj na nekom nivou. Znala sam da će on biti otac moje dece. Bio je to veoma snažan osećaj - 

 

U decembru 2003. godine, glumica i muzičar su potvrdili da očekuju svoje prvo dete, a onda su objavili i da su se venčali na tajnoj ceremoniji 5. decembra 2003. godine u Santa Barbari te da niko od članova porodice nije prisustvovao, pa čak ni Gvinetina majka.


Par je dobio svoju prvu ćerku Epl Blajt Alison Martin 2004. godine, a ime je kako je rekla Gvinet, smislio Kris što je njoj veoma dopalo.

 

Tri godine kasnije, Gvinet i Kris su dobili sina Mozesa Martina po pesmi koju je Kris Martin napisao za Gvinet Paltrou 2003. godine.


Neposredno nakon što je Moses napunio godinu dana, glumica je za britanski Vogue podelila da je patila od postporođajne depresije nakon njegovog drugog porođaja.

 

- Bila sam robot. Jednostavno nisam ništa osećala. Nisam imala majčinski instinkt za njega - bilo je užasno - bila je iskrena.

 

U tim trenucima, Kris je bio taj koji je primetio da nešto nije u redu, pa je Gvinet dobila pomoć koja joj je bila potrebna. 

 

- Četiri meseca nakon toga, Kris je došao i rekao mi Nešto nije u redu. Ja sam stalno govorila da sam dobro, ali Kris je to identifikovao i to je probušilo balon - ispričala je za Good Housekeeping 2011. godine. 

Iste te godine, pevač je prvi put javno govorio o braku sa glumicom za CBS rekavši da je njihova veza jedina ozbiljna koju je ikad imao. 

 

- Od gubitnika do izlaska sa dobitnikom Oskara? To je ogroman skok. Da se ​​razumemo, to je kao dobitak na lutriji - rekao je

 

Međutim, glumica je pričala iskreno o teškoćama koje mogu da s ejave u braku i da je brak zapravo težak posao. 

 

 - Ne učite ništa osim ako ne vodite teške razgovore. Bavljenje stvarima direktno je promenilo moje odnose. Ponekad kada vam bude jasno ko ste, drugima je manje prijatno jer im se dopada to što ste. To je promenilo i moj brak -  ispričala je Gvinet.

Međutim, 2014. godine, popularni par je objavio da se razvodi nakon 11 godina braka.

 

- Sa srcima punim tuge odlučili smo da se rastanemo. Došli smo do zaključka da ćemo, iako se jako volimo, ostati odvojeni. Mi smo, međutim, i uvek ćemo biti porodica, i na mnogo načina smo bliži nego što smo ikada bili - pisalo je u zajedničkom saopštenju. 

 

Glumica je kasnije 2019. godine u podkastu Armchair Expert podelila da je iako je ostala bliska sa bivšim suprugom, razvod smatrala porazom. 

 

 - Mislim da mi je u to vreme bilo mnogo teško. Osećala sam da je to veliki neuspeh. Bilo je tako teško i bila sam tako zabrinuta za svoju decu - ispričala je.

Njih dvoje su ostali bliski nakon razvoda, zajedno slave porodične rođendane, a 2021. godine u emisiji Today, glumica je ispričala malo više o odnosu sa Krisom. 

 

 - On je kao moj brat. Znate, on je moja porodica. Volim ga. I tako sam mu zahvalna što mi je dao ovu decu. Dobro je ispalo... Znate, zaista jeste, moram da kažem - rekla je.

 

makonda-tracker