previše je

Pevač jede samo JEDNOM dnevno i to u 16 časova: Ovu drastičnu odluku je doneo zbog ljubomore prema 73-godišnjem muzičaru

0

Pevač grupe "Coldplay" Kris Martin kaže da je nakon ručka sa muzičarem Brusom Springstinom počeo da jede samo jednom dnevno.

Kris Martin je ranije otvoreno pričao o svojoj dijeti 6+1
Kris Martin je ranije otvoreno pričao o svojoj dijeti 6+1foto: UCE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tokom epizode podkasta "Conan O’Brien Needs A Friend", voditelj podkasta komičar Konan O’Brien je upitao Krisa Martina o večerama koje je imao sa kolegama muzičarima u industriji i koje je savete dobio od njih.

 

Međutim, pevač grupe Coldplay je tada pojasnio da on zapravo nema obroke uveče.


- U stvari više ne večeram, prestajem da jedem u 16 ​​časova - rekao je i dodao:

 

- I to sam naučio na ručku sa Brusom Springstinom… To je zaista tačno, da.-


Nakon što je Martin priznao da je Springstin jedan od njegovih "heroja", progovorio je o susretu sa pevačem i njegovom suprugom Peti Skalfa koji se dogodio prošle godine.

 

- Ionako sam tada bio na veoma strogoj dijeti - rekao je Kris komentarišući da je pomislio da je Brus u boljoj formi od njega

 

Brusova supruga Peti je rekla. 

 

- On jede samo jedan obrok dnevno -

 

Kris je pomislio kako je to njegov sledeći izazov i od tada je i to deo njegove rutine.

 

Kada ga je voditelj upitao šta jede Brus, u šali je odgovorio: bok bizona sa steroidnim sosom.

  • Ne jede mlečne proizvode

 

Ovo nije prvi put da Martin govori o svojim navikama u ishrani. U julu 2021. godine je priznao da neko vreme nije jeo mlečne proizvode zbog svog zdravlja i karijere.

 

Međutim, takođe je rekao da je bilo trenutaka kada je bio u iskušenju da konzumira proizvode sa mlekom, ali da su mlečni proizvodi negativno uticali na njegovo fizičko zdravlje.

 

  • Dijeta 6+1

 

Ranije, 2016. godine, Kristi je govorio njegovoj dijeti 6:1 prema kojoj je jeo 6 dana nedeljno, a onda postio sedmog dana pijući vodu.


- Postim jednom nedeljno, da, jedan dan u nedelji. Jedan momak mi je rekao Pokušaj da ne jedeš jedan dan, to će učiniti da se tvoje telo oseća zdravije i uradio sam to i otkrio sam da mogu da pevam malo bolje, a takođe sam bio tako zahvalan na hrani - otkrio je tada pevač.

 

Interesantno je da njegove trenutke navike u ishrani sada dostižu u žižu javnosti kada se svi iščuđavaju ishrani njegove bivše supruge Gvinet Paltrou

 

Podsetimo, ona je nedavno govorila o svojoj rutini povremenog posta opisujući da jede "čorbu od kostiju" za ručak i "povrće ili ribu" za večeru. 

 

makonda-tracker