lep par

Ko je nova devojka Petra Strugara? Prvi put je na scenu stala sa 16 godina, a ovim je osvojila srce poznatog glumca

0

Ninu je domaća publika zavolela u projektima “Državni službenik”, “Sinđelići”, “Komšije”, “Priđi bliže”

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Mlada glumica Nina Nešković jedna je od onih glumica čije detinjstvo nije bilo traumatično. Uživala je družeći se sa vršnjacima, a kao dete često je boravila na selu kod bake i deke.

 

Kao veoma mlada poželela je da se bavi glumom i napravila je plan kojeg se pridržavala. Osim glume Nina voli i jezike, koji joj idu od ruke.

 

Nina je zacrtala cilj, upisati fakltet i postati glumica i u tome je i uspela. Glumu je upisala iz prvog pokušaja i diplomirala je u klasi Dragana Petrovića Peleta

 

Kao devojčica od samo 16 godina prvi put se predstavila publici u tinejdžerskoj seriji „Priđi bliže“, u kojoj je tumačila ulogu Lare – srednjoškolskog negativca.

 

Nakon što je pokazala svoj talenat, počele su da pristižu i druge uloge, a sada je dospela u centar interesovanja javnosti zbog svoje veze sa našim poznatim glumcem Petrom Strugarom

 

Naime, Nina i Petar su prošle godine  radili na jednom zajedničkom projektu, vodili su program na dodeli nagrada povodom Dana Narodnog pozorišta. Tada je Petar Strugar nasmejao publiku do suza zbog poteškoća prilikom čitanja, o čemu se naširoko pričalo.

 

Kako nije mogao da izgovori pojedina imena, koleginica Nina mu je uskočila i pomogla mu, a publici je to bilo veoma simpatično. 

 

Petar Strugar iza sebe već ima nekoliko veza i propali brak
Petar Strugar iza sebe već ima nekoliko veza i propali brak foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 Simpatije su se rodile i među njima, a prvi dokaz ljubavi dogodio se kada je nedavno upriličena rođendanska žurka Petru u Narodnom pozorištu, a prva mu je čestitala niko drugi do Nina.

 

Sada se čini da je još jasnije da među njima gori plamen ljubavi i dok je Petar imao veoma buran ljubavni život u proteklih nekoliko godina, o Nini se malo toga zna. Ipak, čini se da bi ovo mogla da bude jedna lepa ljubavna priča, a da li će uspeti da je sačuvaju ostaje nam da vidimo.

 

 

Da podsetimo, u medijima su u poteklim mesecima mogle da se pročitaju tvdnje da je Strugar u vezi sa koleginicom Kalinom Kovačević. Pretprošle godine je dobio sina Iva sa misterioznom Oljom, a neposredno pre toga bio je u vezi sa pevačicom Milicom Todorović.

 

Takođe, pre deceniju u braku bio sa šest godina starijom koleginicom Ivanom Nikolić. Njih dvoje su se nakon dve godine zabavljanja venčali 2013. godine, na intimnoj proslavi u Zemunu, a u junu 2014. godine dobili su sina Zariju.

Malo ko zna da je glumac svojevremeno imao i romansu sa voditeljkom "Parova" Anđelom Lakićević.

 

makonda-tracker