kako se vama dopadaJU?

Pravi izbor ili najveća modna greška? Ovakve ČIZME niste (skoro) videli: Gven Stefani u izdanju koje je (raz)očaralo

0

Pevačica Gven Stefani poznata je po ekstravagantnom stilu.

Sve je palo u drugi plan kad je Gven Stefani prošetala u najneobičnijim čizmama koje smo videli.
Sve je palo u drugi plan kad je Gven Stefani prošetala u najneobičnijim čizmama koje smo videli.foto: Jason Kempin / Getty images / Profimedia

Juče je u Ostinu u Teksasu održana svečana dodela nagrada CMT Music Awars koja nagrađuje izvođače kantri muzike. 

 

Jedna od poznatih ličnosti koja je privukla najviše pažnje bila je pevačica Gven Stefani (53), koja je nastupila u revijalnom delu, ali je došla i da podrži supruga Blejka Šeltona (46) koji je bio nominovan u kategoriji za spot godine. 

 

Iako nije osvojio nagradu, njegova supruga i on su bili među najveselijima na ovim nagradama.

 

Pevačica Gven Stefani je na muzičkoj sceni od 1990-ih godina, a njen proboj sa pesmom "Don't Speak" i grupom "No Doubt" je bio jedan od ozbiljnijih muzičkih prodora, koji pamtimo.

Do dan-danas pevačica je izgradila prepoznatljiv stil, u okviru kojeg uvek prati modne trendove, ali svakoj kombinaciji daje svoj lični pečat.

 

Tako je bilo i ovog puta.

 

Ona je crvenim tepihom prošetala u odevnoj kombinaciji koju potpisuje Valentino, a ona i njen stilista Rob Zangardi su osmislili upečatljiv i "otkačeni" stajling. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

Mini-suknja za zlatnim šljokicama je istakla njenu besprekornu figiru i izvajane noge, a gornji deo kombinacije je činila bela košulja koju je iskombinovala sa predimenzioniranim sakoom i dugačkom crnom kravatom.

 

Ipak, mnogo više od fantastične modne kombinacije, pevačica je posebnu pažnju privukla netipičnom obućom za crveni tepih. 

 

Iako je neko "prećutno" pravilo da se za crveni tepih biraju elegantni komadi u vidu salonki, sandala ili cipela, Gven Stefani je odabrala crne čizme do kolena, koje su cele bile prekrivene perjem i resicama.

1 / 7 Foto: Casey Flanigan/imageSPACE / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovaj neobični stajling, pevačica je zaokružila besprekornim mejkapom u vidu braon i crnih nijansi koje su naglasile njene oči i crvenog ruža koji je postao njen zaštitni znak, a i frizura je bila neobična pa se sastojala od dve punđe koje su svemu dale šik i trendi izgled.

 

makonda-tracker