šta se dešava?

Britni Spirs promenila ime: Pevačica se uvijala uz pesme Džastina Bibera, pa saopštila KAKO SE SADA ZOVE

0

Kada je Britni Spirs u pitanju svi su mislili da smo sve videli i čuli, ali ne... Ona i dalje iznenađuje svojim izjavama 

foto: Instagram / britneyspears
foto: Instagram / britneyspears

Popularna pevačica Britni Spirs godinama pleni pažnju svojim ponašanjem i intrigira javnost, pa se mnogi s pravom pitaju šta li joj je u glavi.

 

I taman kada smo mislili da više ni sa čim ne može da nas iznenadi ona je uradila baš to - ponovo nas je šokirala.

 

Britni je veoma aktivna na društvenim mrežama pa često s pratiocima deli fotografije i videe u kojima otkriva detalje iz privatnog života.

 

 

Jedan takav nedavno je izazvao burne rakacije njenih pratilaca, a sve zbog toga što je, verovali ili ne, saopštila da je promenila ime.

 

Pevačica je na Instagramu okačila video u oskudnom Coca-Cola topu i mini suknji dok se uvijala uz ritmove pesme Džastina Bibera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by River Red (@britneyspears)

 

Ubrzo je odlučila da ode i korak dalje, pa je objavila sliku planete Mars i uz nju je stajao opis:

 

- Vidim sve kroz to… tečno je i mokro… razigran je i ima masu. Promenila sam ime u River Red! Pa ipak, vatra je tamo gde obasjava… da se zagledam u nju i uskočim bez ikakvog straha. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by River Red (@britneyspears)

 

Ova njena objava izazvala je burne reakcije na račun pomalo zanesene pevačice i svi se pitaju šta li je sledeće što će uraditi kako bi privukla pažnju javnosti na sebe. 

 

Ono što nije nepoznato i što nije tajna jeste da  Britni Spirs ima bipolarni poremećaj, te je nedavno doživela novi nervni slom u jednom restoranu u Los Anđelesu, a slike incidenta brzo su se proširile društvenim mrežama.

 

Veoma je verovatno da je ovo još jedna faza u njenom ponašanju koja sudeći prema onom što možemo da vidimo ukazuje na to da pevačica psihički nije u potpunosti stabilna. 

 

 

makonda-tracker