nova ljubav

Često ste je viđali na TV-u: Bivši dečko Teodore Džehverović u vezi s nekadašnjom voditeljkom

0

Košarkaš Nino Čelebić podelio je fotografiju s novom devojkom, a u pitanju je poznato lice

Teodora Džehverović i Nino Čelebić tokom svoje veze
Teodora Džehverović i Nino Čelebić tokom svoje vezefoto: Emilija Jovanović

Pevačica Teodora Džehverović i košarkaš Nino Čelebić bili su u dugoj i skladnoj vezi, koja je opstajala i nakon njegovog preseljenja na drugi kontinent.


Ipak, ljubavi je došao kraj, a o njihovim ljubavnim životima nakon raskida se ne zna mnogo. I dok pevačica i dalje krije svoju privatnost, Nino je podelio da je ponovo u vezi.


On je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj grli i zaljubljeno posmatra devojku, a u pitanju je Isidora Mijanović, koja je ranije bila televizijska voditeljka na Insta TV-u.

 

 

Kako pišu domaći mediji, trenutno se bavi producentskim poslovima, a na njenom profilu na Instagramu stoji i da je režiserka muzičkih spotova.

 


Izvori bliski Teodori Džehverović su, inače, nakon raskida tvrdili da pevačici nije lako.


Teodora je spolja jaka, ali pati za Ninom. Nedostaje joj, ali mu ne piše i ne zove ga kako bi on mislio da je krenula dalje. Sve što radi, radi da bi mu dokazala da bolju od nje nikada neće naći i da ga podseti na to šta je izgubio. Sav sadržaj na društvenim mrežama koncipiran je na sličan način – rekao je izvor za Alo.

 

Ipak, ona ničim ne pokazuje da je to istina, a nedavno su se pojavile spekulacije o njenoj navodnoj vezi s košarkašem Crvene Zvezde Lukom Vildozom, što je ona demantovala.

 

 

– Volim sportiste, ali uvek bih pre izabrala košarkaša nego fudbalera! Nemam dečka, a i kada ga budem imala, kriću to od javnosti. Posle Nina, više ne govorim o momcima – rekla je ona za Telegraf nakon što je viđena na Vildozinom meču.

 

– Nisam sa Vildozom! Luka je prvo mene zapratio na Instagramu, pa sam onda ja njega. Lajkovali smo jedno drugom fotografije i tu se priča završila. Čim nekom poznatom prokomentarišem sliku, svi pomisle da smo u vezi! U to poveruju, a ne veruju kad im kažem da mi je Nejmar pisao na Instagramu – istakla je pevačica.

 

 

makonda-tracker