zamršeni odnosi

ZBOG TOMA KRUZA JE BILA PRIMORANA DA SKRIVA VEZU, A PARTNERA JOJ UHVATILI S DRUGOM: Šta se dešava sa ljubavnom pričom Kejti Holms i Džejmija Foksa?

0

Ponovo se priča o raskidu glumačkog para Kejti Holms i Džejmija Foksa.

Džejmi Foks
Džejmi Foksfoto: Profimedia

Iako smo o tome slušali već nekoliko puta tokom godina koje su proveli zajedno, ovoga puta moglo bi biti ozbiljno, jer 51-godišnji glumac prošlog petka je napustio jedan noćni klub u pratnji zanosne dame.

 

Foks se u njenom društvu zabavljao do 2 ujutru, kad su se u njegovom automobilu odvezli u nepoznatom smeru. Ona je pak pažnju privukla kratkom haljinicom, a još uvek se nije saznalo njeno ime.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Kejti je poslednjih dana u Njujorku s ćerkicom Suri, no nije izgledala kao da je pod stresom, iako se šuška kako je Džejmi nju ostavio nakon dugogodišnje veze koju su morali skrivati zbog njenog bivšeg supruga Toma Kruza.

 

Naime, on joj je pretio da, ako bude imala drugog muškarca pet godina nakon razvoda, uzeće joj ćerku.

 

Tom je već godinama najistaknutiji pripadnik kontroverzne sajentološke crkve, zbog koje je Kejti navodno pobegla od njega, iako glumica baš nikada nije komentarisala takve natpise. Tek nakon nekoliko godina ljubavi, Kejti i Džejmi priznali su da su par, ali javnost nije saznala sve ostale detalje.

 

kejti i džejmi
kejti i džejmifoto: Profiemedia

 

Isto tako se nisu saznali ni detalji raskida, ako se on uopšte dogodio, a ako nije, glumac bi mogao biti u problemima kada ove fotografije dođu do slavne glumice.

 

Glasine koje kruže tvrde kako Džejmi Foks nikako nije mogao ostati veran svojoj partnerki, pa je odlučio s njom da raskine, što prema poslednjim fotografijama ima smisla.

 

Kejti i Džejmi zajedno su bili od 2013. godine, a prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti imali su u maju ove godine na slavnoj Met Gali.

 

 

 

 

makonda-tracker