ljubav cveta

Modno usklađeni i zaljubljeni: Sanja Vučić prvi put u javnosti sa dečkom – ovo je ugostitelj koji je ukrao njeno srce

0

Sanja Vučić se prvi put na jednom javnom događaju pojavila sa svojim emotivnim partnerom. 

 

Sanja Vučić
Sanja Vučićfoto: Nemanja Nikolić

Naša poznata pevačica Sanja Vučić srećno je zaljubljena, a ona već neko vreme uživa u ljubavi sa svojim izabranikom Nenadom Cicmilom. 

 

Tačnije, mediji su još krajem prošle godine pisali o njihovoj vezi, ali sama Sanja nije mnogo pričala o tome. No, sada su se po prvi put zajedno pojavili na jednom događaju u gradu. 

 

Nenad, koji se bavi ugostiteljstvom, veoma je markantan momak. Sedeli su jedno pored drugog i zaljubljeno ćaskali, a bilo je primetno da su čak i uskladili stajlinge za ovu priliku. Oboje su se odlučili za crne potpuno crne odevne kombinacije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nenad (@nenad__cicmil)

Sanja je nedavno otkrila i kako se ponaša kada je zaljubljena, a  dotakla se i ponašanja na društvenim mrežama. 

 

- Kada sam u vezi, ja sam pitoma. Nisam nikada imala susreta sa nenormalnom ljubomorom, nikada nisam imala iskustava ni sa agresijom. Što se tiče tih šifri telefona i društvenih mreža, mislim da privatnost treba da se sačuva. Mislim da to nije fer. Poverenje mora da postoji između partnera naročito sada u ovoj eri kada se sve prati i gleda. Sada su realni problemi ko kome lajkuje sliku i ko šta prati. Možda sam i ja jedna od tih - rekla je Sanja. 

 

Nenad i Sanja su za ovu priliku uskladili stajlinge
Nenad i Sanja su za ovu priliku uskladili stajlingefoto: Antonio Ahel/ATA Images

A onda je objasnila i šta bi joj smetalo ako bi njen izabranik uradio. 

 

- Nikada ne bih bila sa dečkom koji svakoj devojci ostavlja komentare ili lajkove ispod slika na Instagramu. Moj momak jeste privlačan ali nisam primetila neke nepremirene stvari, ne želim da se uznemirim pa da kopam i tražim, da pravim razdor između nas dvoje. Sve dok on meni ne da povoda, sve je u redu - izjavila je Sanja ranije.

 

 

makonda-tracker