vi odlučujete!

Svi su gledali u CIPELE Sanje Vučić, a ni SAKO Zorje Pajić nije ostao nezapažen: Koja se bolje obukla? (ANKETA)

0

Da li vam se više sviđa kombinacija zanosne crnke ili fatalne plavuše?

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Članovi "Rotary kluba" Singidunum iz Beograda organizovali su humanitarnu modnu reviju ciji je kompletan prihod namenjen "Domu za decu ometenu u razvoju" pri manastiru Sveta Petka, kod Bora.

 

Pistom su prošetali manekeni i manekenke koji su nosili zanimljive modele koji su privukli veliku pažnju, ali ovaj događaj došle su da upotpune i dve pevačice Sanja Vučić i dalje članica grupe Hurricane i pevačica koja je popularnost stekla u jednom muzičkom takmičenju Zorja Pajić

 

One su odlučile da ponesu dosta različite kombinacije, ali ujedno dovoljno upečatljive tako da sve oči budu uprte u njih dok su izvodile numere poznatih domaćih i inostranih pevačica. 

 

Zorja se odlučila za zanimljivo zeleno odelo koje je sačinjeno od sakoa ispod kojeg ništa nije obukla, tako da je duboki dekolte bio jedini otvoreni deo njenog autfita. Zanimljive su bile i naramenice neobičnog oblika. Kako bi uz komplet uklopila i zanimljive cipele odlučila se za bež sandele. 

 

1 / 4 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

S druge strane Sanja je obukla nešto izazovniji komad pa se odlučila za kratku cvetnu haljinicu koja je istakla njene noge, a ako je suditi po gornjem delu haljinice koji se ukršta i daje posebnu dimenziju ovom komadu u pitanju je Veraće komad. 

 

Na sve ovo dodala je neobične žute cipele koje su se savršeno uklopile uz sve, ali nisu mogle ni da ne budu zvezde njenog stajlinga. 

 

1 / 4 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Nas interesuje koja se prema vašem mišljenju bolje obukla?

 

 

 

 

 

makonda-tracker