zaustavila vreme

Voleli smo je u Munjama, bila je u ljubavi sa mužem naše pevačice: Za nju je vreme stalo - nije ostarila 20 godina

0

Domaća publika je upoznala u prvom delu čuvenog filma Munje, a čini se od tada ova lepotica nekom magijom zaustavila vreme.

 

Maja Mandžuka sinoć se pojavila u gradu na jednom događaju
Maja Mandžuka sinoć se pojavila u gradu na jednom događajufoto: Antonio Ahel/ATA Images

Našu glumicu Maju Mandžuku domaća publika upoznala je u, sada već legendarnom filmu, Munje. Munje prate grupu mladih urbanih Beograđana i njihove zgode i nezgode koji doživljavaju izlazeći po gradu. Maja je tumačila ulogu Kate, najbolje drugarice Lole, koju je igrala Milica Vujović.

 

Maja već godinama živi na relaciji Srbija - Amerika. Trenutno više vremena provodi u Srbiji, a najaktuelnije je to što snima seriju Urgentni centar i što je uskoro čeka premijera filma Munje 2.

 

U drugom delu filma radnja se dešava u Beču, a ima i nekih starih i nekih novih likova.

 

 

- Radnja filma se dešava 20 godina posle prvog dela u Beču. Novi, mladi i talentovani glumci kao i legendarna Seka Sablić su novo osveženje. Vidi se da vlada veliko interesovanje za drugi deo jer svakodnevno dobijam pitanja šta se desilo sa Katom i sa kim je u ljubavnom odnosu - rekla je Maja za Blic.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 24sedam.rs (@24sedam.rs)

 

Jedan od članova ekipe je i glumac Nikola Đuričko, a po Majinim rečima snimanje sa njim je pravi doživljaj.

 

- Drago mi je da sam videla neke ljude posle dvadesetak godina i upoznala mlade glumce. Ovo je treći film koji sam radila sa Nikolom Đuričkom, pa smo se prisetili naših anegdota sa snimanja prethodnih filmova. Na setu je uvek vladala lepa atmosfera sa puno smeha, a kako i drugačije kada je i Seka deo ekipe – kaže Mandžuka za pomenuti medij.

 

Maja kao da nije ostarila ni dan za poslednjih 20 godina
Maja kao da nije ostarila ni dan za poslednjih 20 godina foto: Antonio Ahel/ATA Images

Maja se juče pojavila na jednom događaju u gradu. Osim što je sve oduševila svojim stajlingom, primetno je bilo da skoro uopšte nije ostarila poslednjih 20 godina, od prvog dela filma Munje.

 

Maja Mandžuka je sinoć sve oduševila svojim stajlingom
Maja Mandžuka je sinoć sve oduševila svojim stajlingom foto: Damir Dervišagić

Maltene nema onih koje se ne sećaju Maje iz Munja, ali mnogi su zaboravili da je Mandžuka svojevremeno bila u vezi sa sadašnjim mužem jedne naše popularne pevačice.

 

 

Maja je svojevremeno bila u ozbiljnoj vezi sa Filipom Živojinovićem, sinom našeg čuvenog tenisera Bobe Živojinovića i sadašnjim mužem pevačice Aleksandre Prijović.

 

 

Filip i Maja su bili zajedno četiri godine, ali onda je ljubav prestala. Lepa glumica je osim sa Filipom bila u vezi sa jednim našim biznismenom.

 

On se zove Denis Damjanović, a njihova veza trajala je punih 11 godina. Glumica ne voli da priča javno o svom privatnom životu, pa tako njen trenutno emotivni status nije poznat medijima.

 

 

makonda-tracker