bajkovito

Ljubav Stevana i Marije Jovetić: Upoznali se na 2000km od rodnog grada i od tad žele samo jedno - da budu stalno zajedno

0

Bajka fudbalera Stevana Jovetića i njegove supruge Marije važi za jednu od najlepših ljubavnih priča kad su javne ličnosti u pitanju. 

Stevan, Marija i Miodrag Jovetić
Stevan, Marija i Miodrag Jovetić foto: Stevan Jovetić Instagram

Poznati crnogorski fudbaler Stevan Jovetić koji ove sezone igra za Hertu iz Berlina jedan od najvećih bisera sa travnatih terena koje je ova zemlja ikada imala. 

 

On je ujedno i kapiten selekcije naših komšija, a važan deo karijere proveo je i u beogradskom Partizanu. Stevan već godinama živi u zajednici sa svojom izabranicom Marijom, koja važu za jednu od lepših žena fudbalera na ovim prostorima. Oni su svoju veliku ljubav krunisali brakom 2019. godine.

 

Njihova veza važi za jednu od najskladnijih u svetu sporta, o čemu su njih dvoje više puta pričali. Nepunih godinu dana nakon što su izgovorili sudbonosno da, njihova porodica postala je brojnija za još jednog člana. Sina Miodraga, koji im je sve na svetu. 

 

 

A kako je sve počelo? I Stevan i Marija su rođeni u istom gradu - u Podgorici. Međutim, nisu imali priike da se sretnu u Crnoj Gori i upoznali su tek dvadesetak godina kasnije i to na 2000 kilometara od rodnog grada. 

 

Stevan je u jednom momentu svoje karijere, nakon što je napustio italijansku Fiorentinu, prešao u engleski Mančester siti. Marija je u tom trenutku studirala ekonomiju u Londonu. 

 

Upoznali su se u prestonici Engleske, na jednoj večeri koju su organizovali zajednički prijatelji. Bilo im je malo nezgodno u početku da usklade obaveze, pošto je Stevan imao treninge svakog dana i često putovao sa svojim timom na gostovanja, dok je Marija imala predavanja u Londonu. 

 

 

- Bilo je puno putovanja, železničkih stanica i aerodroma, za praznike i vikende. Nije nam bilo lako da uskladimo obaveze, ali smo cenili svaki zajednički trenutak, maštajući o vremenu kad ćemo stalno biti zajedno. NImali smo puno uzajamnog poverenja i bili velika podrška jedno drugom - ispričala svojevremeno Marija.

 

Ona je jednom prilikom otkrila i kojim tajnim oružjem je Stevan uspeo da je osvoji. Uz to što su se zavoleli, oni su i najbolji prijatelji, što je jako važno za svaki odnos. 

 

 

- Stevan me je osvojio šarmom i duhovitošću. Kad sam ga bolje upoznala, shvatila sam da se iza dečačkog osmeha krije ozbiljan, vredan i dobar čovek. Postali smo životni partneri, ali i prijatelji koji se poveravaju. U Stevanu vidim sve karakteristike osobe sa kojom želim da provedem život. Imponuje mi što ga cene, ne samo kao fudbalera, nego i kao čoveka. Takav status ne dolazi sam od sebe, nego se zavređuje - rekla je lepa Marija.  

 

Stevan je svoju ženu najbolje opisao u samo jednoj rečenici.

 

- Marija je od onih osoba koje vam poklone svoje srce, a ne očekuju ništa zauzvrat - rekao je Stevan o Mariji.

 

Takođe, to što voli fudbal joj je bio veliki plus u njegovim očima. I sve nedaće u životu mnogo lakše pregrmi kad mu se ona osmehne. 

 

 

- Volim je i zato što je ambiciozna, uspešna u svemu što radi, posvećena i brižna prema meni, mojoj i njenoj porodici. Obožava sport, posebno fudbal, pa joj i to pomaže da razume moje obaveze. Sve mi lakše pada kad vidim njen osmeh ili joj čujem glas - pričao je Stevan.

 

Kako kaže, imaju i sličan karakter i oseća da njihova ljubav konstanto jača.

 

- Verovatno je neskromno, ali smatram da je naša ljubav posebna i da je svakim danom sve jača. Oboje smo vredni, uporni, istrajni u nameri da ostvarimo zacrtano. To smo poneli iz naših porodica, za koje smo izuzetno vezani - kaže popularni Joveta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker