njihova tajna je jasna

Prvi intimni odnos prekinula im je – POLICIJA: 40 godina duga ljubavna priča najzaljubljenijeg para u Holivudu

0

Upoznali su se sedam godina pre nego što su se zaljubili, a slavni glumci jedno u drugom su pronašli ljubav za ceo život

Goldi Hon i Kurt Rasel u svom drugom zajedničkom filmu Swing Shift, tokom čijeg snimanja su se zavoleli
Goldi Hon i Kurt Rasel u svom drugom zajedničkom filmu Swing Shift, tokom čijeg snimanja su se zavolelifoto: WARNER BROTHERS - Album / Album / Profimedia

Američki glumci Kurt Rasel (72) i Goldi Hon (77) jednostavno ne mogu da umaknu paparacima, pa često imamo priliku da ih vidimo u vrlo privatnim trenucima.


Recimo, poslednji put kada su oni uslikani zajedno, bilo je to na magični Dan zaljubljenih, kada su se Kurt i Goldi kikotali dok su uživali u poseti Los Anđelesu.


Zaljubljeni, srećni i nasmejani kao prvog dana!

 

Goldi Hon i Kurt Rasel na Dan zaljubljenih u 41. godini svoje ljubavi
Goldi Hon i Kurt Rasel na Dan zaljubljenih u 41. godini svoje ljubavifoto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Par ove godine proslavlja čak 40 godina ljubavi, a važe za jedan od najskladnijih u Holivudu, uprkos činjenici da nikada nisu stali pred matičara. Da jesu, kaže Goldi, odavno bi se razveli.


Goldi i Kurt upoznali su se na snimanju mjuzikla "Jedan i jedini, pravi, originalni porodični bend" 1966. godine, a po tom nisu imali priliku da se sretnu godinama.

 

U međuvremenu, Kurt je bio u braku sa Sizon Habli od 1979. do 1983, a s njom je dobio sina Bostona. Što se tiče Goldi, ona je imala iza sebe dva braka, sa Gasom Trinkonisom od 1969. do 1976. i sa Bilom Hadsonom od 1976. do 1982. Sa drugim suprugom glumica je dobila sina Olivera i ćerku Kejt, koja je i sama danas uspešna glumica.


Godinama nakon što su se upoznali, Goldi i Kurt ponovo su se sreli na setu filma Swing Shift 1983, u režiji Džonatana Dema. Hemija je bila očigledna i vrlo brzo postali novi zlatni par.

Znate ono kad zaboravite zašto ste se zaljubili u nekoga? Ja se tako svega prisećam, pa i toga zašto sam se zaljubila u njega. To je stvarno poseban osećaj – istakla je Goldi u jednom intervjuu.


Kako je glumac jednom prilikom ispričao, sve u vezi s njihovom vezom je otkačeno, pa je takvo bilo i – prvo vođenje ljubavi.


Išli smo na film, pa na ples. Proveli smo se ludo i zaključili da ne želimo da se noć završi na tome. Otišli smo u njenu novu kuću – ispričao je glumac. – Popeli smo se na sprat, "razgledali" imaginarni nameštaj u spavaćoj sobi i počeli da vodimo ljubav. Sledećeg trenutka u sobi se pojavila policija!

 

Goldi Hon i Kurt Rasel zajedno su već 40 godina
Goldi Hon i Kurt Rasel zajedno su već 40 godinafoto: EPA-EFE/PAUL BUCK

Naime, pošto je kuća bila prazna, komšije su se uplašile kad su čule buku i pomislile da su u pitanju provalnici, pa su alarmirali policiju.


Sve je to bilo vrlo bizarno – ispričao je Kurt kroz smeh.


Tri godine od početka veze, 1986, Goldi i Kurt dobili su sina Vajata, a naredne su ponovo glumili zajedno, u filmu Overboard.

 

Iako su svi bili razneženi prizorima zaljubljenih glumaca, niko im nije davao mnogo šansi da opstanu u Holivudu, gde poznati ponekad menjaju ljubavnike i supružnike kao na traci. Međutim, 40 godina kasnije, Kurt i Goldi su jednako zaljubljeni i srećni zajedno.

 

1 / 7 Foto: EPA/Brendan McDermid


Zanimljivo, par se nikad nije venčao, a Goldi veruje da je njihova priča toliko srećna jer su uvek jedno drugom davali prostora.


Mislim da je tajna da znaš kada treba da se osloniš na nekoga, a kada ne. Važno je da možeš da zadržiš svoju stranu kuće – rekla je glumica za Woman's Day 2007.


Verujem da jedna osoba ne može da nosi sav teret, postane teško... Drugi deo je da ostanete seksi i da se fokusirate na sve aspekte koji čine vezu zdravom – a seksualnost je definitivno jedna od njih – rekla je Goldi.

 

 

makonda-tracker