opa!

U svom domu svako jutro je POSEBNO: Sanja Kužet pokazala LUKSUZNI STAN u kojem provodi najviše vremena

0

Ona uživa u ambijentu koji je prilagođen njenom ukusu. 

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Voditeljka Sanja Kužet važi za jednu od najlepših srpskih voditeljki i ne samo da se komentariše njena lepota, nego se komentarišu i njeni stajlinzi, a sada je u centru pažnje njen luksuzni dom. 

 

Ona je u jednom video snimku objavila kako počinje njen dan i njeno jutro i bukvalno pokazala kako se ponaša kada ustane i kako provodi svoje jutro. 

 

Posle toga nastavlja svoju rutinu vozeći bicikl, a zatim odlazi na vožnju biciklom. Nakon toga sledi sređivanje i tuširanje, pa odabir garderobe i završavanje poslovnih obaveza.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

 

Podsetimo da je Sanja stekla veliki kredibelitet svojim  se u mladosti, uporedo sa studiranjem na Geografskom fakultetu, bavila manekenstvom, a onda se na nagovor tetke pojavila na audiciji za TV lica televizije BK i tako je njena voditeljska karijera počela! Jednom prilikom je za Kurir govorila o svojim počecima:

 

Kao šesnaestogodišnjakinja koja je bila zanesena modom radila sam modne revije, kampanje i reklame. Radila sam u beogradskim modnim agencijama, roditelji nisu bili za to da se otisnem van naših granica, a kao gimnazijalki to mi je bio dovoljan džeparac, na koji sam bila ponosna. Kasnije je usledila ljubav prema televiziji, koja je vremenom postala moj profesionalni poziv.

 

makonda-tracker