prefinjeno i otmeno

Jesenja boja u letnjoj varijanti – PUN POGODAK: Nikolina Pišek u najelegantnijem izdanju koje ćete videti ove nedelje

0

Nikolina Pišek je nakon svih medijskih natpisa rešila da se posveti sebi i odmoru sa svojim ćerkama koje su joj najveća podrška.

foto: Instagram
foto: Instagram

Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek je nedavno preživela tragediju nakon što je iznenada preminuo njen suprug Vidoje Ristović.

 

Nikolina je jako teško podnela ceo taj period, naročito kada su počela različita pisanja u regionu, kao i naslovi koji nikako nisu poštovali njenu tugu, ali je Pišekova odlučila da više ništa ne može da joj pokvari raspoloženje i zablistala je u punom sjaju.

Ona je svakako jedna od stilizovanijih žena u regionu, a poznato je i da uvek prati modne trendove, te ne čudi što su njene odevne kombinacije vrlo često glavna tema.

 

Voditeljka je ovog puta pozirala u maslinastoj dugoj haljini bez bretela koja ima kaiš i time suptilno naglašava struk. Nikolina je uklopila sa modernim crnim papučama i ležernom punđom.

Ona je ovakvo modno izdanje odabrala za obilazak jednog stana koji je, po njenim rečima, najlepši klasicistički stan koji je ikad videla, a vi nešto slično možete poneti u bilo kojo drugoj prilici, čak je idealno i za jesen ukoliko ste kreativni i znate šta biste mogli preko da obučete.

 

 

makonda-tracker