(FOTO)

Svoje srce je poklonio NJOJ još u GIMNAZIJSKIM danima: Kako izgleda TAJANSTVENA SUPRUGA poznatog glumca Marka Janjića?

0

U poslednjih nekoliko projekata, on ima značajne uloge, a sposobnošću transformacije je osvojio srca publike.

Marko Janjić
Marko Janjićfoto: Dragana Udovičić

Poznati glumac Marko Janjić je jedan od onih koji su deo svih uspešnih projekata u poslednjih nekoliko godina. Tako nas je oduševio u serijama Tajne vinove loze, Besa, Jedini izlaz, Žigosani u reketu, Urgentni centar...

 

On je uvek nasmejan i šarmantan, međutim, detalje svog privatnog života nikada ne ističe u javnosti. Nakon premijere serije Vera, primetili ste sigurno Marka koji tumači supruga Verine drugarice, o kom zasad ne znamo ništa.

 

Markova popularnost sve više raste, a mnoge žene su se sigurno razočarale kada su saznale da je on u srećnom braku. Njegovo srce je osvojila lepa Bojana, sa kojom je godinama u ljubavi i zajedno imaju dvoje dece, ćerku Nasju i sina Andriju.

— Njihova sreća i osmesi su jedino što je važno — objasnio je glumac u jednom intervjuu pre nekoliko godina, a na pitanje gde pronalazi spokoj odgovorio je: — U zagrljaju supruge i dece. U jednoj kući na planini. Pored moje Drine. U stazama svog rodnog grada, kojima sam hodao kao dete. Tršiću. U filmovima  — rekao je glumac jednom prilikom.

Marko i Bojana se poznaju još od srednjoškolskih dana, a jednom je otkrio i koja pesma ga vezuje za taj period zabavljanja sa Bojanom.

— Ako govorimo o muzici, to je "Kad hodaš" od Bajage. Podseća me na suprugu i naše gimnazijske dane.

 

 

makonda-tracker