ljubav bez eksponiranja

Potpisala je predbračni ugovor s JEDNIM USLOVOM i važila za najlepšu: Kako danas izgleda supruga Nemanje Vidića?

1

Proslavljeni fudbaler Mančester Junajteda i uzor brojnim dečacima danas živi skladnim porodičnim životom.

Nemanja Vidić
Nemanja Vidićfoto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Nemanja Vidić je jedan od najpoznatijih domaćih fudbalera. Skoro da ne postoji dete koje sa divljenjem nije pratilo njegove uspehe u inostranstvu, a on se uvek trudio da svoj život sačuva samo za sebe.

 

Proslavljeni fudbaler već više od 15 godina uživa u skladnom braku sa Anom Vidić, ženom za koju kažu da je najlepša u konkurenciji supruga fudbalera. Još od prvog dana je privlačila pažnju, a nakon što se ostvarila u ulozi majke, postala je posvećena porodici i retko se pojavljivala u javnosti.

 

Zanimljivo je da je Ana uradila nešto na šta bi se retko koja žena odlučila, a mnoge možda bile i povređene zbog toga. Naime, ona je nekoliko dana pre venčanja 2006. godine, potpisala predbračni ugovor u kom se jasno odrekla Nemanjine imovine u slučaju razvoda. Jedini njen zahtev je bio da Nemanja plaća alimentaciju, ako bi do razvoda došlo.

Od prvog dana su nerazdvojni, a Ana je pratila Nemanju na svakom koraku i bila mu neizmerna podrška. Danas, njih dvoje imaju troje dece, a ona je i dalje jedna od najlepših žena fudbalera iako ne voli da se eksponira.

 

Ana i Nemanja Vidić
Ana i Nemanja Vidićfoto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Jednom prilikom su se pojavili zajedno na promociji jedne knjige, a Ana je pokazala da godine koje su prošle na njoj nisu ostavile ni najmanji trag.

 

 

makonda-tracker