nikad nisu pričali o tome

Ovaj glumac bio je PRVA LJUBAV Milene Radulović: Pre zgodnog Rusa i Radovana Vujovića, spajali su je s mladim kolegom

0

Ljubavni život glumice Milene Radulović, kao i u slučaju svake lepe žene, privlači mnogo pažnje

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Milena Radulović (27) jedna je od poznatih devojaka na našoj sceni koje ne eksponiraju svoj privatni život, pa je nećete čuti kako govori o svom ljubavnom životu.


Zato još uvek nije komentarisala tvrdnje da je u dugoj i stabilnoj vezi s ruskim producentom Sergejem Torčilinom, koje su se pojavile 2021. godine. Isto tako, ona nije mnogo pričala ni o svojoj petogodišnjoj ljubavi s kolegom Radovanom Vujovićem, od kog se rastala pre nekoliko godina, a s kojim i dalje ima sjajan odnos i sarađivala je u više navrata.


Kako su mediji svojevremeno pisali, i prva ljubav šarmantne Milene Radulović bio je glumac, i to njen kolega iz studentskih dana.

 

1 / 6 Foto: mileena_radulovic, Instagram


Pisalo se da je u pitanju Mihajlo Jovanović, kog smo gledali u mnogim uspešnim TV projektima, a nastupa i u pozorištu.

 

 

Prema pisanju medija, Milena i Mihajlo su se zavoleli na Fakultetu dramskih umetnosti, tokom studija glume, i zajedno zakoračili u njen svet.


Nijedno od njih dvoje nikad nije pričalo o glasinama da su bili u vezi, ne samo jer čuvaju svoju privatnost od javnosti, već se obično ne bave tračevima, a Mihajlo je, kao i Milena, pohađao školu Miroslava Aleksića, kom se trenutno sudi zbog optužbi Milene Radulović i još nekolicine devojaka za silovanje i seksualno uznemiravanje. Kao dečak je na filmu debitovao upravo u Aleksićevom filmu "Stvar srca", u kom je igrao pored Ljube Tadića.

 

 

Proteklih godina istakao se ulogama u serijama "Crveni mesec", "Jugoslovenka" i drugima, a imao je priliku da se pojavi i u američkoj seriji The Outpost.
 

 

makonda-tracker