novi početak

Zahvalna je UNIVERZUMU: Ćerka Željka Mitrovića se oglasila nakon raskida s mladim milijarderom

1

Par koji je privlačio pažnju na društvenim mrežama, po svemu sudeći, više nije zajedno

bivši zet i ćerka željka mitrovića
bivši zet i ćerka željka mitrovićafoto: don.czar.sheikh.of.london, Instagram

Pre nekoliko dana domaći mediji javili su da je Kristina Mitrović, ćerka medijskog mogula Željka Mitrovića, raskinula veridbu s misterioznim Ilijom, milijarderom za kog mediji pišu da potiče iz Ukrajine, Kazahstana ili Rusije i"naslednikom kralja uranijuma", kako ga nazivaju.


Oboje su na Instagramu obrisali zajedničke fotografije s brojnih putovanja u kojima su uživali u danima sreće, nakon čega je Ilija napisao:


Hvala ti, Bože, na lekcijama. Ne mogu biti zahvalniji. Što je dosta - dosta je. Vreme je da krenem dalje i ostvarim svoje ciljeve za 2023.

 

1 / 7 Foto: don.czar.sheikh.of.london, Instagram


Da je spremna za novi početak u novoj godini pokazala je i Kristina, koja je takođe na društvenoj mreži Instagram poručila da je zahvalna na tome što je uvidela neke stvari.


Bog vam otkriva određene stvari s razlogom. Ne ignorišite ono što vam pokazuje. Hvala univerzumu što mi je pokazao ono što je trebalo da vidim. Zaista sam najsrećnija devojka na svetu – napisala je Kristina.

 

Ćerka Željka Mitrovića uputila poruku posle raskida s milijarderom Ilijom
Ćerka Željka Mitrovića uputila poruku posle raskida s milijarderom Ilijomfoto: sixchick, Instagram

Bivši par upoznao se tokom studija u Engleskoj, a verili su se u septembru 2020. godine. Ipak, umesto luksuznog venčanja koje se očekivalo, po svemu sudeći, njihovoj ljubavi došao je kraj.

 

 

 

makonda-tracker