kratko, ali slatko

Od glumaca su dobili najlepše poklone: Detalji INTIMNOG VENČANJA MIME KARADŽIĆA i mlade glumice

0

Iako važi za večitog neženju, glumac iza sebe ima jedan kratak brak pun ljubavi, i to sa svojom koleginicom

Glumac Mima karadžić jedan je od večitih neženja naše javne scene
Glumac Mima karadžić jedan je od večitih neženja naše javne scenefoto: Nemanja Nikolić

Kada se priča o najpoželjnijim večitim neženjama naše javne scene, uglavnom se prvo nametne ime glumac Mime Karadžića (67). Međutim, nije uvek bilo tako – on je ranije bio u braku, i to s mladom koleginicom, o čemu je otvoreno pričao.


Milutin Mima Karadžić izgovorio je sudbonosno "da" sada već davne 1992. godine, a budući da od početka karijere ne priča za medije mnogo o svom životu, on nije delio previše detalja o svom venčanju i braku.


Koliko je poznato javnosti, njegova supruga bila je Sunčica Đurić, koja je tada tek završila glumu u klasi profesora Vladimira Jevtovića u Prištini. Upoznali su se u Herceg Novom, gde je mlada glumica letovala, a njihov prvi susret dogodio se dan pre njenog povratka kući.

 

Glumac Mima karadžić jedan je od večitih neženja naše javne scene
Glumac Mima karadžić jedan je od večitih neženja naše javne scenefoto: Marina Lopičić Za Kurir

– Znao sam da će tako biti. Da smo se uveče upoznali, mogli smo se izjutra venčati. Tako su mi uradili i otac, i deda – ispričao je glumac u jednom intervjuu.


Venčanje se dogodilo na dan glumčeve krsne slave – Aranđelovdan, kum je bio Žarko Laušević, a nakon male ceremonije uživali su u porodičnom ručku. Sutradan su u jednoj beogradskoj kafani mladenci okupili prijatelje, a Mima je pričao o tome šta je želeo da mu daruju njegove najdraže kolege.

 

Kada sam se ženio, kad sam sa tom devojkom krenuo u tu varijantu, onda je došao Aljoša Vučković i pitao me šta da mi glumci kupe. Šta mi nedostaje u kući, jer ja sam hteo da tada pravim žurku i da svi glumci Ateljea 212 dođu. "Šta da ti kupimo? Bata Stojković je rekao da će ti kupiti ledomat", rekao je Aljoša – prisetio se Mima.


Kako je istakao u emisiji "Kao sav normalan svet", Sunčica i on nisu želeli materijalni poklon, već nešto savim drugačije...

 

Mima Karadžić omiljen je među damama već decenijama
Mima Karadžić omiljen je među damama već decenijamafoto: Damir Dervišagić

Niko mi ništa neće kupiti nego ćemo napraviti da svi glumci ponešto otpevaju ili odrecituju. Muci Draškić je držao govor i rekao da je žurka sjajna i da mi želi još veću žurku kad se budem razvodio. E, tu ga nisam poslušao, a mogao sam da napravim – rekao je Mima.


Brak, kao što danas znamo, nije potrajao, a izvor blizak Karadžiću ispričao je jednom prilikom da je on trajao oko dve i po godine.


Sunčica i Mima uzeli su se iz ljubavi i bili su u braku dve i po godine. U početku su živeli na Vračaru, da bi zatim otputovali u Australiju, gde su proveli devet meseci – objasnio je izvor i dodao da su po povratku u zemlju živeli nekoliko meseci zajedno na Dorćolu i potom se razišli.


Razlog za razvod nije bio poseban, jednostavno, emocije su nestale i njih dvoje su odlučili da stave tačku na brak i nastave svako svojim putem – rekao je neimenovani izvor.

 

Mima Karadžić omiljen je među damama već decenijama
Mima Karadžić omiljen je među damama već decenijamafoto: Zorana Jevtić

Nekadašnja Mimina supruga nije imala mnogo ponuda u Beogradu u glumačkom poslu, a neko vreme je bila članica pozorišta u Prištini. Kako nije pripadala nijednom klanu i nije želela da traži uloge, tvrdi izvor, odabrala je drugu karijeru.


Danas je srećno udata, ima četvorogodišnju ćerkicu Anđelu i bavi se marketingom u „Starom DIF-u“ – rekao je on pre nekoliko godina.

 

 

makonda-tracker