nestvarna!

Sa 13 godina je kršila zakon, od 17. ljubila fudbalera: Mbape ostavio transrodnu manekenku zbog poznate lepotice

0

Fudbaler Kilijan Mbape ponovo je srećno zaljubljen, a mediji pišu da je obnovio vezu s jednom od najlepših Evropljanki

Fudbaler Francuske i Pari Sen Žermena Kilijan Mbape ima novu-staru devojku
Fudbaler Francuske i Pari Sen Žermena Kilijan Mbape ima novu-staru devojkufoto: EPA-EFE/Christophe Petit Tesson

Nakon velikog uspeha na Svetskom prvenstvu u Kataru, mediji se više nego ikad interesuju za privatni život Kilijana Mbapea, fudbalera Pari Sen Žermena i reprezentacije Francuske.


Poznato je da je on proteklih meseci bio u tajnoj vezi s transrodnom francuskom manekenkom i Plejboj zečicom Ines Rau. Par je prvi put primećen u Kanu, a nisu se oglašavali o svojoj ljubavi. Kako sada pišu strani mediji, ova veza je okončana, a Mbape se vratio svojoj bivšoj devojci.


Nakon što je otkriveno da je Francuz prestao da prati Ines Rau na Instagramu, objavljeno je da se on ponovo viđa s belgijskom manekenkom Rouz Bertram.

 

Pogledajte kako ona izgleda.

 

1 / 8 Foto: rose_bertram, Instagram


Bertramova je, inače, godinama bila u vezi s holandskim fudbalerom Gregorijem van der Vilom, koju su započeli kada je ona imala svega 17 godina, a zajedno su živeli u Parizu i Istanbulu.

 

Par je dobio ćerku, a rastali su se tokom 2022. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rose Bertram (@rose_bertram)


Nisu poznati detalji Rouzine ljubavi s Kilijanom Mbapeom, a francuski mediji prenose deo njenog intervjua u kom je otkrila da je kao devojčica kršila zakon.

 

Naime, ona je priznala da je koristila lažna dokumenta kako bi izlazila na mesta zabranjena za mlađe od 18 godina.


Počela sam da se šminkam veoma mlada, ali na pogrešan način. Bilo je previše! Počela sam da izlazim noseći lažna dokumenta kada sam imala oko 13 godina jer sam samo volela da plešem i družim se sa starijim ljudima - ispričala je ona za magazin ITG.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rose Bertram (@rose_bertram)


Kako je otkrila, sada više ne koristi tešku šminku i preferira da koristi samo karmin, a kad vidite njene fotografije jasno vam je da joj ni on nije neophodan da oduzme dah...

 

 

 

makonda-tracker