problemi su iza nje

Nije ista kao ranije: Nina Radulović otvoreno o drugom detetu i promenama u životu

1

Šarmantna voditeljka ostavila je iza sebe zdravstvene probleme i ne krije čemu se nada

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Voditeljka Nina Radulović nedavno je odgovarala na pitanja pratilaca na Instagramu, kada je napravila izuzetak i otkrila nekoliko detalja iz svog privatnog života.


Budući da iza sebe ima razvod s glumcem Branislavom Lečićem, s kojim ima sina Lava, njene pratioce je zanimalo planira li Nina novi brak i još dece.

 

Obožavam decu, volela bih da imam još jedno dete. Ali ne znam, biće kako Bog zapoveda — rekla je voditeljka i na pitanje da li trenutno ima dečka odgovorila: — To se ne pita.

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Voditeljka nikada ne priča mnogo o svom prviatnom životu, a poznato je da je nakon razvoda od Lečića bila u dugoj vezi s teniserom Filipom Krajinovićem. Ipak, ni ona nije opstala, a Nina je jednom prilikom istakla da veruje da će joj ljubav doći spontano.

 

Filip Krajinović, Nina Radulović
foto: Screenshot

Verujem u to da će se prava ljubav desiti i mislim da se njoj treba nadati, ali da ne treba ništa forsirati — objasnila je ona tada.


Voditeljka je, inače, ostavila iza sebe zdravstvene probleme, odnosno borbu s diskus hernijom i operaciju kičme.


Krećem se, ali se i odmaram. Nikad dugo ne stojim, a ako sedim, onda uvek imam jastuče iza leđa. Radim istezanja i vežbice koje su baš za jačanje leđnih i trbušnih mišića. Nikad ne podižem ništa teško. Redovno idem na masaže. Dakle, nisam više ista, sada sam mnogo odgovornija prema svom zdravlju — otkrila je ona nedavno.

 

 

makonda-tracker