NEOČEKIVANO

O toj ljubavi je brujao region, a raskid je izazvao još veću pompu: Balkanska Kim Kardašijan i fudbaler okončali vezu

0

Ljubav je trajala tri godine, a sada joj je došao kraj.

foto: Instagram
foto: Instagram

Jelena Perić, poznata hrvatska influenserka i njen dugogodišnji partner fudbaler Igor Bubnjić odlučili su da se raziđu nakon što su više od tri godine bili u vezi iz koje imaju i sina Tea.

 

Oni su se pre nekoliko godina upoznali putem društvenih mreža, a onda su otpočeli ljubavnu vezu. Kada je Jelena 2019. godine ostala trudna, par se verio.

 

 

Njihova ljubavna priča je podigla ceo region na noge, ali oni nisu želeli da svoju intimu dele sa javnošću. Retko kada smo imali prilike da vidimo njihove zajedničke fotografije u javnosti, a Jelena je ove godine odlučila da objavi jednu sa zajedničkog letovanja, koju je nedavno obrisala sa svog Instagram profila.

 

Jelena Perić je jedna od najpoznatijih hrvatskih influenserki, a mnogi je znaju i kao hrvatsku Kim Kardašijan. Kao i do sada ostali su tajanstveni kada je raskid u pitanju.

 

 

Ipak, u hrvatskim medijima se pojavila informacija da se par razišao jer više nije postaojalo potrebno razumevanje i podrška među njima.

 

Igor nikada nije voleo medijsku pažnju, a Jelena je poštovala njegovu odluku. Ipak, jednom prilikom otkrila je neke detalje iz njihovog privatnog života.

 

- Nije da sam tajnovita, ali poštujem njegovu odluku da ne želi da se eksponira. Nisam ni ja neko ko voli baš sve da da na tacni i u tom segmentu volim da odvojim poslovno od privatnog. Skladan smo par i dopunjujemo se svim vrlinama i manama, iako to ne pokazujemo na društvenim mrežama - rekla je ona.

 

 

Jelena je ove godine učestvovala šou-programu „Ples sa zvezdama“, u kom je stigla do samog finala, a Igor joj je bio velika podrška, ali iza kulisa ili iz publike. 

 

Ipak, reklo bi se da je Jelena povređena i uvređena nečim, jer je sve zajedničke fotografije obrisala sa društvenih mreža, a nekadašnji emotivni partneri se čak i ne prate na Instagramu. 

 

 

makonda-tracker