OVAKO ANĐELIJA IZGLEDA

RETKO KADA SE EKSPONIRA: Supruga Saše Matića je PRIRODNA LEPOTICA, ovako ona IZGLEDA (FOTO)

0

Saša Matić već godinama je u skladnom braku sa svojom suprugom Anđelijom.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ovu prirodnu lepoticu nemamo često prilike da vidimo u javnosti, jer ne voli da se eksponira. Njih dvoje su u braku od 2003. godine i imaju dvoje dece.

 

Supruga i kćerke su navikle da zbog posla često nisam kod kuće i razumeju me. Kada sam kod kuće, trudim se da provedemo kvalitetno vreme i da se potpuno posvetim porodici. Često me pitaju da li sam strog ili popustljiv tata, a ja nisam ni jedno, ni drugo, jer nikada nisam tu. Nema tu tajne. Ljubav, razumevanje i podrška, a kod mene sve to postoji.

 

Ako me pitate da li moram da se iskupim, jer nisam kod kuće, pošteno da vam kažem, ne iskupljujem se ni sam sebi. Kada sam kod kuće, mora da bude dobra atmosfera, da se slažemo, smejemo i uživamo, a ako nije tako, odmah odem. Znam da je to sebično, ali to je istina. To isto važi za brak, da je atmosfera između mene i supruge nekada bila loša, otišao bih ― rekao je Matić jednom prilikom.

 

1 / 5 Foto: kurir

 

"Moj kompas, moja inspiracija, moja najveca ljubav i podrška, moje najvrednije u zivotu moja porodica", napisao je jednom prilikom pevač za svoje tri devojke.

 

 

makonda-tracker