FEST

VEČE PUNO SMEHA: Održana premijera filma “Poslednji Srbin u Hrvatskoj” (FOTO)

0

U prepunoj sali Kombank dvorane sinoć se plakalo od smeha. Hrvojka Horvat, u izvođenju Hristine Popović osvojila je Beograd

foto: Promo
foto: Promo

Na 47. FEST-u premijerno je prikazan film "Poslednji Srbin u Hrvatskoj," a nakon projekcije prekidane aplauzima i salvama smeha, publika je ovacijama pozdravila ekipu filma: Dadu Ćosića, Tihanu Lazović, Sergeja Trifunovića, Severinu, a posebno glumicu Hristinu Popović i reditelja Predraga Ličinu.

 

foto: Promo

 

Zombi-epidemija zadesila je čitavu Hrvatsku sedam godina nakon bankrota države. Voda, kao jedina dragocenost postala je meta moćnika koji ne prezaju ni od čega kako bi je se domogli. Spremni su da ubace i zombi-virus u nju!

 

foto: Promo

 

Glavna muška uloga priprala je hrvatskom glumcu Krešimiru Mikiću kao zagrebačkom bonvivanu čija se svakodnevica odvija između salona za masažu, restorana i bioskopa u kojem redovno prati filmski serijal svoje omiljene glumice Franke Anić (Hristina Popović).

 

foto: Promo

 

Zombi-epidemija zateći će ga potpuno nespremnog, ali praćen svojom filmskom heroinom on se probija kroz svet zombija s jednim jedinim, ali teško ostvarivim ciljem: preživeti!

 

foto: Promo

 

Nakon beogradske premijere, film reditelja Predraga Ličine "Poslednji Srbin u Hrvatskoj" premijereno će biti prikazan i u Kragujevcu (2. marta), Nišu (2. marta) i Novom Sadu (3. marta).

 

foto: Promo

 

U redovnoj bioskopskoj distribuciji naći će se od 7. marta.

 

 

makonda-tracker