NEOČEKIVANO

Šabanov sin otkazao svadbu, Goca se rastužila: Mihajlo otkrio zašto još uvek neće pred OLTAR

0

Svadbeno veselje je trebalo da se održi na jesen, ali je par ipak odlučio da do njega ne dođe

foto: Instagram
foto: Instagram

Sin čuvenog pevača Šabana Šaulića, Mihajlo Šaulić planirao je da sa svojom izabanicom Marinom Velimirović ove godine stane na ludi kamen.

 

Kako je Marina već u četvrtom mesecu trudnoće oni su želeli da to učine pre nego što beba dođe na svet, ali im je korona opet promenila planove. 

 

 

Ipak, prema pisanju domaćih medija, do svadbe ipak neće doći. Ova vest naročito je rastužila njegovu majku Gocu, jer se ona najviše radovala predstojećem događaju.

 

Njen sin Mihajlo je odlučio da otkrije i zašto još uvek neće izgovoriti bračne zavete: 

 

- Marina je u četvrtom mesec trudnoće i sada je sa Mihajlom u Švajcarskoj. Oni su planirali da se vančaju pre nego što beba stigne na svet i to je najviše obradovalo Gocu. Svi su im se ponudili da im pomognu oko pripema kako se ne bi mladenci mnogo umarali i stresirali, ali Mihajlo i Marina su nedavno odlučili da sve otkažu i to su saopštili porodicama. Mihajlo je bio taj koji je potegao tu temu, jer opet je zavladao korona virus - navodi domaći mediji. 

 

 

Kako se navodi, doktori su budućoj mami rekli da treba što više da odmara i shvatili su da trenutno nije sutuacija idealna da bi pravili svadbu.

 

- Oni su se dogovorili da odlože sve, pa da svadba bude sledeće godine, najverovatnije u oktobru kad bi i krstili bebu. Goca je ipak razočarana jer se baš radovala i nadala da će se ispuniti Šabanova želja da se Mihajlo oženi - zaključio je izvor.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker