iskrena je

Tamo je započela i novi posao: Ilda Šaulić otkrila da li se i definitivno seli u Ameriku

0

Pevačica zajedno sa svojim suprugom putuje u SAD i tamo je spojila lepo i korisno, uživa u porodičnoj atmosferi, trenira dečicu, ali sada je progovorila i o selidbi.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Ilda Šaulić i njen suprug Bojan Vučković vole da provode vreme sa ćerkom Emom u Americi. Oni najpre na drugi kontinent putuju zbog Bojanovih poslovnih obaveza, tu priliku je pevačica iskoristila da se vrati bavljenu tenisom i u Americi počne da trenira mališane.

 

 

Oni su se nedavno vratili u srpsku prestonicu, ali Ilda će već u decembru ponovo u Ameriku zbog zakazanih nastupa, ali se ponovo vraća za Srbiju, gde će provesti praznike sa porodicom. Ona je istakla da se još neće definitivno preseliti na drugi kontinent.

 

- Iskreno, ne planiramo da se selimo. Nadam se barem da do tog potpunog preseljenja neće doći, eventualno dok Ema ne poraste i ne izrazi možda želju da tamo studira ili nešto slično, zbog čega bismo onda mi, kao porodica, češće bili tamo. Za sada nam odgovara ovaj umereni tempo, gde tamo provodimo njene letnje i zimske raspuste - ispričala je Ilda u emisiji "Premijera" i objasnila da će ćerku upisati u školu u Beogradu.

 

- Ema ide ovde u vrtić, kao što će ići ovde i u školu, naravno. Lepa je mogućnost što možemo da putujemo tamo stalno, a da se uvek vraćamo ovde. To me čini jako srećnom.

 

 

 

makonda-tracker