kontroverzno

"Varao me je sa njom, trebalo mi je 10 godina da prebolim": Udovica Olivera Dragojevića otkrila detalje iz života

3

Bilo je lepih, ali i onih teških trenutaka, a sada je otkrila šta se dešavalo iza zatvorenih vrata.

foto: Screenshot, Kurir
foto: Screenshot, Kurir

Udovica pevača Olivera Dragojevića, Vesna Dragojević otkrila je javnosti sa kakvim izazovima se suočavala u braku sa pokojnim pevačem.

 

Čuveni par upoznao se daleke 1973. godine. Nakon toga je usledilo i venčanje i svi su mislili da oni imaju jedan od najsavršenijih brakova na estradi. Ipak, postojalo je nešto što je Vesnu godinama mučilo, ali o čemu je retko govorila.

 

 

Pevač koji je publiku osvajao svojim romantičnim dalmatinskim šansonama vodio je život pun kontroverzi.

 

Njega je 2006. godine zadesio skandal, koji je ozbiljno uzdrmao njegovu porodicu, a najviše je patila njegova supruga.

 

U medijima se pojavila informacija o tome da on vodi paralelni život, da je imao aferu sa nekadašnjom manekenkom Brankom Marić Muti koja je izjavila da je ona pevačeva najveća ljubav.

 

 

Branka se nije libila, već je javno ispričala da je sa umetnikom bila u dugogodišnjoj ljubavnoj vezi, da su održavali intimne odnose tokom sedamdesetih i početkom osamdesetih godina. I to nije vilo sve.

 

Ono što je sve najviše šokiralo bila je činjenica da je Dragojević zbog Branke želeo da ostavi svoju suprugu Vesnu.

 

Njoj je bilo zaista teško, ali nije želela da odustane od svoje jedine ljubavi:

 

- Tokom svih tih godina često sam zbog stresa i nervoze završavala u hitnoj pomoći. Dugo sam pokušavala da odgonetnem zašto se Oliver okrenuo drugoj ženi, ali na kraju sam shvatila da je reč o njegovoj nezrelosti i nesigurnosti - rekla je svojevremeno Vesna za jedan hrvatski portal.

 

Oliver Dragojević
foto: Facebook Printscreen

 

Branka je tvrdila da joj je bračni par ostavljao preteće poruke što su Dragojevići demantovali pa podigli kontratužbu zbog pretrpljenog duševnog bola koju su posle višegodišnjeg sudskog natezanja isplatili.

 

- Nikada nisam želeo da govorim o svom životu van scene, ali spletom čudnih i nemoralnih okolnosti našao sam se u žiži skandala koji su drugi iscenirali. Moja intima je prvenstveno moja stvar i sve što treba rešiću u svoja četiri zida i sa onima kojih se to tiče, a dušebrižnici će ostati gladni senzacije - ispričao je tada Oliver i stavio tačku na celu priču.

 

 

 

makonda-tracker