emotivno

PONOVO PREKRŠILA ODLUKU SUDA: Severina objavila još jednu fotografiju svog sina i raznežila obožavaoce stihovima

1

Hrvatska pevačica koja je nedavno privremeno izgubila starateljstvo nad sinom Aleksandrom na društvenoj mreži Instagram podelila je njegovu fotografiju.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Severina Kojić pre nekoliko nedelja je doživela izuzetno težak udarac: sud u Zagrebu odlučio je da će njen sin Aleksandar ubuduće živeti sa ocem, inače srpskim biznismenom Milanom Popovićem. S majkom će dečak provoditi tek po 88 sati mesečno, javili su tada hrvatski mediji.

 

Pevačica je nakon toga istakla da neće prestati da se bori, a sada je na instagramu podelila fotografiju Aleksandra na kojoj mu se ne vidi lice i u opisu podelila nežne stihove pesme Galeb i ja Olivera Dragojevića:

 

Tebe gledat, s tobom letit,
Povrh svega nimat straja,
Pa prkosit svakoj buri,
I neveri ča sve valja…


Na osami, blizu mora,
Dok se sunce, zemlji smije,
Slušan tebe kako klićeš,
Lipo mi je, lipo mi je,
Moj galebe!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on

 

Njeni brojni obožavaoci dirnuti su ovim Severininim emotivnim gestom, ali on predstavlja kršenje odluke suda, pišu regionalni mediji.

 

Naime, na zahtev Severininog bivšeg verenika i Aleksandrovog oca Milana Popovića, pevačica i njen suprug Igor Kojić svojevremeno su morali da uklone sve sinovljeve fotografije s Instagrama i za to plate novčanu kaznu. Sud je, kako se tada pisalo, zabranio bilo kakav vid javnog eksponiranja dečaka.

 

 

makonda-tracker