promena joj je prijala

Voli sportiste, ali sada želi nešto drugačije: Kaja Ostojić uživa bez dečka, a evo i kakvog sada želi za sebe

0

Naša poznata pevačica je nakon 12 godina braka ponovo slobodna žena

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Pevačica Katarina Kaja Ostojić nakon dugogodišnje veze sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem ostala je sama i kako kaže, ta samoća joj je jako prijala.

 

Naime, pevačica je nedavno okončala i svoj treći brak, a sada uživa u životu bez obaveza. 

 

 

- Nisam bila svesna kako je to kada si sam. Sad ne moram nikome da polažem račune gde idem, sa kim idem, šta radim... Trenutno radim šta hoću i koliko hoću - rekla je pevačica i dodala:

 

- Dugo sam živela u inostranstvu i uželela sam se Srbije. Falili su mi naši ljudi, porodica, prijatelji, falilo mi je i to da vidim lepe ljude.

 

Kaju su godinama privlačili sportski građeni muškarci i oni kojima je sport ne samo hobi, već i profesija. Iako su zgodni i privlačni, Kaja sada ima drugačije afinitete.

 

Katarina Ostojić Kaja, Katarina Ostojić, Kaja Ostojić
foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

- Volim sportiste, jer fizički izgledaju top i nema ništa lepše od čoveka koji se bavi sportom i to profesionalno. S druge strane, sad mi treba neko ko može intelektualno da mi parira, a da nije iz te branše.

 

Iz prvog braka, u koji je ušla veoma rano, kao devetnaestogodišnja devojka Kaja je dobila ćerku Nikolinu. Ona je sada već odrasla osoba, a majka je ponosna na nju. Ona se takođe osvrnula i na svoja osećanja prema bivšem suprugu Nikoli.

 

- Falio mi je tokom njenog odgajanja, najviše finansijski. Njoj je falila očinska figura, ali eto, uspele smo i bez njega - rekla je Kaja za Alo.

 

 

makonda-tracker