liči na njenog bivšeg

Posle raskida sa hrvatskim fudbalerom... Kaja Ostojić u vezi sa čuvenim vaterpolistom?

3

Prema pisanju medija, srce lepe pevačice ponovo je osvojio atraktivni sportista

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Katarina Kaja Ostojić (38) navodno je u vezi s italijanskim vaterpolistom Gonzalom Ečenikeom (32), piše Informer i dodaje da se par nedavno upoznao u Beogradu.


Sve je, prema tvrdnjama ovog lista, počelo kada je sportista sa svojim klubom Pro Rekom proslavljao osvajanje Lige šampiona u jednom prestoničkom klubu pre mesec dana, i to u trenutku dok je Kaja još bila u vezi sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem.

 

On je sa ekipom na jednom beogradskom splavu slavio pobedu. Tu se, sasvim slučajno, zadesila Kaja, koja je izašla u provod sa drugaricama. Kada ga je videla, nije mogla da veruje koliko liči na njenog dečka — istakao je neimenovani izvor.

 


Prišla mu je i počeli su da ćaskaju. Na kraju večeri razmenili su brojeve telefona. Baš tih dana Mateo je rekao Kaji da više neće igrati za francuski Amjen i da hoće da potpiše za Rijeku. Odlepila je! Nikako nije htela da se preseli u Hrvatsku! Tada je počela intenzivno da se dopisuje sa Gonzalom — tvrdi izvor blizak pevačici.

 


Rekla je momku da ne želi da ide u Hrvatsku i da bi najbolje bilo da se rastanu. Mateo čak i ne zna da je ostavljen zbog Gonzala! Ečenike ju je pozvao da dođe u Reko, gde trenutno živi, a ona je oberučke prihvatila. Pakuje kofere, baš je zaljubljena — ističe on.


Kaja je, inače, sinoć gostovala u emisiji "Ami Dži šou", gde je potvrdila da više nije u vezi s Pavlovićem.


Istina je, da. Želim da ostanem dostojanstvena. Jednom kad odem, ja se više ne vraćam — rekla je pevačica.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Mediji su, inače, nedavno pisali da Kaja i Mateo zajedno kupuju kuću na Kosmaju i da su za nju izdvojili 350.000 evra.

 

 

makonda-tracker