avanturista

"MOJA ULOGA JE BILA I VIŠE NEGO KASKADERSKA": Miona Marković igra u BOLIVUDSKOM ostvarenju, evo kako je prošla kasting!

2

Glumica je istakla da je snimanje bilo veoma naporno, zbog fizičkog napora koji je morala da uloži.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Mlada glumica Miona Marković dobila je priliku da se oproba na filmu u Bolivudskoj industriji, koji se snima u našoj zemlji. Ona je objasnila kako je došlo do ove saradnje i čemu se nada u budućnosti.

 

"Ovo mi je drugi projekat, Indusi dugo snimaju ovde, ovaj put traže i naše glumce kao pomoć. Mi to zovemo kao statista na zadatku. Kasting nam je bio onlajn na indijskom, poslali su mi loše preveden engleski, pa je to bilo kao da učim pesmu koju ne razumete. Poslali su nam audio snimak, tada sam igrala jednu deverušu. Oni imaju dosta teksta na engleskom, na kraju sam na tom jeziku i pričala. Ovo sada je moderna drama, dobila sam ulogu "Kendi", glumim sa vrlo popularnim glumcem, on je drugačiji od svih, ima dva metra, odličan je glumac. Ja ne bi trebalo da pričam šta sam igrala, ali s obzirom da to niko neće gledati, moja uloga je bila više kaskaderska, nego glumačka, ali bilo je vrlo zahtevno. Svaki snimajući dan bio je zahtevan", rekla je Miona.

 

Miona Marković
foto: Nemanja Nikolić

"Visila sam naopačke i pukli su mi kapilari, to sam videla tek tri dana kasnije. Snimala sam drugaricama da vide one, jer ja ne vidim unutrašnjost oka. Ja u filmu igram striptizetu, prvi put je iskorišćen moj ples na filmu. Igram striptizetu i glavnu, devojku tog negativca", dodala je glumica.

 

 

 

makonda-tracker