iskrena je bila

Osvojio ju je normalnošću i iskrenošću: Ko je Aleksandra Vasković, supruga frontmena benda Leksington bend?

0

Nedavno su objavili da čekaju treće dete.

foto: Instagram
foto: Instagram

Aleksandru Vasković je mlada doktorka koja je na specijalizaciji ginekologije i akušerstva, a javnosti je postala interesantna zbog svog poznatog supruga frontmena Leksington benda Bojana Vaskovića za koga se udala 2015. godine. Iz ljubavi su dobili ćerku Anđelinu i sina Mihajla. 

 

Ona se sada osvrnula na jedan vrlo zanimljiv detalj vezan za interesovanje javnosti za njen život. 

 

— Verujem da su mnogi počeli da me prate sa željom da vide ko je Bojanova žena, ali volim da mislim da su se na profilu zadržali iz nekih drugih, inspirativnih razloga — kaže lepa Aleksandra.

 

 

Nije krila ni kako su se njih dvoje upoznali. 

 

Ja sam Bojana upoznala kao popularnog pevača, znala sam u šta se upuštam kada sam ušla u vezu sa njim. Istovremeno, nikada nisam premišljala gde je i šta radi. Da sam u bilo kom trenutku osetila potrebu da se bavim tim stvarima, to bi značilo da na ispit stavljam obostrano poverenje i zajedničku budućnost.

 

 

— Spontano sam se zaljubila u njega, u trenutku kada sam shvatila da nema problem da pokaže naklonost, da se otvoreno udvara. Nažalost, savremeni način života doneo je izvesnu distanciranost u muško-ženskim odnosima. Igraju se neke igrice, i devojke i momci glume da nisu zainteresovani kako bi podstakli zainteresovanost druge strane. Danas skoro da je potrebna hrabrost da bi se otvoreno iskazala ljubav. Bojan me je osvojio normalnošću i iskrenošću, takav je ostao do danas — kaže ona u intervjuu za Hello

 

Na pitanje novinara da li su od onih parova koji se non stop čuju na telefon ona je imala jasan odgovor. 

 

1 / 4 Foto: Instagram

 

— Nismo, ali naravno da uvek znamo gde je ko i šta radi. Sada smo već od parova koji se i pogledom razumeju. Rado provodimo vreme zajedno, jeste da je skraćeno i da nemamo toliko prostora da se jedno drugom posvetimo, ali svaki trenutak koristimo da uživamo u stvarima koje volimo, makar i ćutali zajedno.

 

 

makonda-tracker