zanimljivo

Glumica srce poklonila 2 decenije STARIJEM kolegi: Voleli smo da ih gledamo, a njihova ljubavna priča oduševljava

0

Mesto gde su se upoznali je vrlo simpatičano i pamtiće ga sigurno zauvek. 

foto: ATA Images
foto: ATA Images

Glumicu Sanju Jovićević publika je neverovatno zavolela u seriji "Budva na pjenu od mora", ali je posle te uloge odlučila da predahne od javnog života. 

 

Ali ono što je neverovatno jeste da se ona na snimanju serije zaljubila u kolegu i nakon tog projekta je odlučila da se posveti porodičnom životu. 

 

Njeno srce je osvojio, 20 godina stariji kolega, Branimir Bane Popović sa kojim je glumila u seriji, ali koji je i profesor na Fakultetu dramskih umetnosti na Cetinju gde je ona i studirala.

 

Nas dvoje smo priča koju ne želim da delim sa javnošću zbog svog i njenog ličnog mira — izjavio je glumac pre nekoliko godina.

 

Branimira publika zna i iz popularne serije "Dinastija", gde je igra 

Branka Kadića koji je zapravo srpski Blejk Karington.

 

Branimir Popović
foto: Damir Dervišagić


Glumac je jednom prilikom istakao i to koliko će mu Sanja nedostajati dok bude bio na snimanju popularne serije. 

 

— Užasno nedostajemo jedni drugima — priznao je nedavno za "Blic" glumac, koji će u srpskoj prestonici provesti ukupno 18 meseci, koliko je planirano da traje snimanje.

 

— Cilj je da se jedan scenario koji je fantastično napisan pre 40 i više godina ponovo vrati u život jer je toliko generacija prošlo, da i one koje su to gledale, su zaboravile. Sećaju se nekih likova kroz maglu nekog Blejka, Felon... Međutim, ako imamo jedan fantastično skrpljen scenario, zašto da ne? Nije to prvi rimejk neke dobre serije koja je bila prisutna ranijih decenija. To govori da postoji interesovanje da uradimo kako mi to doživljamo, da se i izrazimo i prikujemo ljude da gledaju naše tumačenjej problema koji su bili prustni pre 40 godina u Americi. Sada je to deo našeg života, sveta oko nas i tu nema nikakvih nepoznanica — istakao je on tom prilikom.

 

 

makonda-tracker