jasna je

"In corpore sano" ide u FINALE? Bivša predstavnica Srbije na Evroviziji predviđa Konstrakti USPEH

0

Pevačica se osvrnula na to da samo Marko Kon, Moje tri i ona nisu uspeli da uzmu kartu za finalno veče, te tako čvrsto veruje da se ove godine to neće desiti. 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Tijana Bogićević predstavljala je Srbiju na Evroviziji 2017. godine, kada se nije plasirala u finale, međutim sada je predvidela da će Konstrakta sigurno ući u finale. 

 

— Mislim da da će se naći u finalu, jer svi su se našli sem mene, Marka Kona i "Moje tri", tako da će proći sigurno.

 

 

A nakon toga se osvrnula na svoje iskustvo na ovom prestižnom takmičenju: 

 

Žalim što nisam više uživala u svemu što je Evrovizija.To je festival muzike —rekla je pevačica.

 

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

 

Ona je bila i u žiriju na Pesmi za Evroviziju '22 te je tako prokomentarisala svoje žiriranje i predviđanje za pobedu na nacinalnom takmičenju: 

 

— Bila sam žiri u polufinalu, tako da sam ja Konstrakti dala 12 poena u prvom polufinalu. To je sada jasno. Stvarno mi se najviše dopala, bila je iznenađenje. Baš sam priželjkivala da ona pobedi, ali nisam očekivala da će joj publika dati toliko glasova — rekla je Tijana Bogićević za Kurir televiziju.

 

 

Nekako sam prognozirala da će se borba voditi između Zorje i Sare, jer je i Zorja imala fantastični nastup, a Sara je bila standardno dobra. Kada je Konstrakta u pitanju, ne kažem da ostali nisu to imali, ali jeste autentična i originalana.

 

 

makonda-tracker