pružila bi joj ruku

"Negativne sile su se smirile": Seka Aleksić otvoreno o sukobu s Jelenom Karleušom koji je trajao 15 GODINA

1

Popularne pevačice godinama su bile u vrlo lošim odnosima, a Seka je sada otvoreno progovorila o pomirenju

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Među najpoznatijih sukobima na našoj estradi svakako je onaj između pevačica Seke Aleksić i Jelene Karleuše, koji je trajao godinama i tokom kog je palo mnogo teških reči.


Ipak, pre izvesnog vremena, strasti su se smirile, pa se dugo spekulislo u kakvim su danas odnosima dve muzičke zvezde.


Pre nekoliko meseci, Seka je otkrila da je fanovi na Instagramu često pitaju za mišljenje o Jeleni Karleuši, pa je jednom prilikom rešila i da odgovori.

 

Ja sam se kroz godine menjala, sazrevala i trudila da nemam oko sebe negativnu energiju. Ranije se svašta dešavalo, neiskustvo, huškanje itd. Sa moje strane sada postoji veoma lepo mišljenje o Jeleni — rekla je tada pevačica.


Kako je sada istakla za Scandal, one se nikada nisu videle oči u oči da rasprave sve i zvanično se pomire, ali ona veruje da je sukobu došao kraj.

 

Seka Aleksić
foto: Instagram Printscreen

Nas dve se nismo konkretno pomirile, srele i pozdravile, ali mislim da su se neke strasti i negativne sile kod nas smirile, i to baš odavno. Ima tome godina. Verovatno smo u nekom momentu obe shvatile da su to gluposti i da smo pre toga bile mlade, i da su nas vodile te neke emocije. To je nekako odrastanje čoveka — objasnila je Seka.


Ona je istakla i da poštuje Jeleninog PR-a i najboljeg prijatelja Zorana Birtaševića i da s njim ima izuzetan odnos.

 

Jelena Karleuša
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mislim da je njen PR Zoran Birtašević zaista divan dečko. Sa njim sam stupila u neki prvi kontakt, pratimo se i na društvenim mrežama, često se i dopisujemo i pozdravljamo i ja Jelenu i ona mene, sada je između nas neka mirna luka — kaže pevačica.


Posle svih teških reči, Seka ističe da više ništa ne zamera koleginici i da bi se pozdravila s njom da je sretne.

 

1 / 11 Foto: Instagram


Ja sam njoj to odavno oprostila, mislim da je to daleko iza mene. Nas dve smo danas ostvarene, porodične žene. Više se i ne sećam šta je tu sve bilo. Kada bih je srela svakako bih joj pružila ruku, ponašala bih se kao da se ništa nije desilo, jer sam sigurna da je to sada i iza mene i iza nje — reka je Seka i dodala da Karleušu podržava. — Naravno da je mišljenje o njoj sada potpuno drugačije nego pre 15 godina. O njoj mislim sve najlepše, podržavam svaku majku i ženu koja je borac, a ona to svakako jeste.
 

 

makonda-tracker