glamur i sjaj

Plava haljina & torta u bojama njenog NAJVEĆEG HITA: Seka Aleksić priredila LUKSUZNU proslavu za rođendan

0

Na ovom događaju pored porodice i prijatelja, pojavile su se i kolege sa estrade. 

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Pevačica Seka Aleksić proslavila je svoj 41. rođendan i tom prilikom priredila je spektakularnu zabavu za porodicu i prijatelje. 

 

Ona je odlučila da na poseban način obeleži svoj ulazak u petu deceniju, pa u vezi sa tim se potrudila da zablista na proslavi. 

 

Izabrala je da obuče kratku pljišanu rolka-haljinu koja je imala zanimljiv detalj oko struka koji je visio i davao posebnu dimenziju njenom izgledu. 

Odlučila je i da pusti kosu i ispravi je, ali i da doda diskretnu šminku koja je dala njenom stajlingu na glamuroznosti. Zanimljive su bile i njene cipele koje su imale šljokice na sebi, ali su se odlično uklapale uz njen nakit. 

 

Nosila je zanimljiv prsten koji se jasno presijavao, a dodala je i upečatljive minđuše sa kristalima koje su imale posebnu dimenziju njenom autfitu.

 

Na jednom sniku koji je podelila na Instagramu se i vidi četvorospratna torta u crnoj nijansi sa dodatkom zlatne boje koja je vrlo verovatno bila dizajnirana u stilu njenog najvećeg hita "Crno i zlatno". 

 

Takođe, na torti su bile i crvene ruže koje su takođe bile deo dekoracije. 

Rođendan je trajao do jutarnjih časova, a na slavlju bila su i neka poznata imena sa estrade, pa su slavlje upotpunili Slađa Alegro koja je pevačicina dugogodišnja prijateljica, ali pored nje bio je tu i Dragi Domič. Oboje su se latili mikrofona i tako zabavljali prisutne. 

 

1 / 3 Foto: Instagram Printscreen

 

 

makonda-tracker