"una voli to tako"

Njegova ćerka je ZVEZDA INSTAGRAMA: Zdravko Čolić ne krije šta misli o njenoj popularnosti

0

Zdravko Čolić je bez sumnje najveća regionalna zvezda, on retko govori o svom privatnom životu, te se o njegovoj porodici jako malo zna.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Zdravko Čolić ne krije uzbuđenje što se život polako vratio u normalu, pa je govorio o planovima za budućnost, ali i izazovima s kojima se susreće.

 

Njegova porodica je uvek glavno pitanje novinara, pa je Čola ovog puta rekao i nekoliko reči o ćerki Uni, koja sada ima 21 godinu i jako je aktivna na Instagramu.

- Una voli to tako. Vrlo je druželjubiva i komunikativna tako da joj to verovatno znači. To su te godine u kojima smo svi imali neke opservacije, fantazije i slično. Ja se ne mešam. Kada bih ušao u to, verovatno bi mi nešto zasmetalo, tako da ne ulazim - rekao je pevač za HRT.

 

Zdravko je proslavio sa suprugom Aleksandrom 20 godina braka, a pored Une, sa njom ima i ćerku Laru.

 

- Neostvarenih želja ima puno, ali što se tiče karijere to je neka pesma koja bi bila na svetskim top listama. Što se tiče ostalog - to je da poživim. Život me ne miluje, on me gura u razne suprotnosti, a brdo suprotnosti rađa i kvalitet - izjavio je Čolić.

 

Zdravko Čolić uvek ističe da je posvećen poslu, voli da se bavi sportom i jako je disciplinovan. Popularni pevač u maju ove godine puni 71 godinu.

 

 

makonda-tracker