koja vam se više dopada?

SVEKRVA U SVOM STILU, SNAHA SKROZ DRUGAČIJE! Haljine Viktorije Bekam i Bruklinove verenice podelile zaljubljenice u modu

0

Dejvid i Viktorija Bekam podelili su fotografiju za koju pozirali sa sinom i budućom snahom i, kao i obično, sve oduševili odevnim kombinacijama

foto: Instagram
foto: Instagram

Porodica Bekam trenutno uživa u čarima Majamija, gde su ušli u 2021. godinu, a pored bivšeg fudbalera Dejvida, dizajnerke Viktorije i njihove dece Bruklina, Romea, Kruza i Harper, tu je i Bruklinova buduća supruga i poznata glumica Nikola Pelc.


Bekamovi se odlično provode i, kao i uvek, uživaju u zajedničkim trenucima, a Viktorija je podelila jednu fotografiju koja svedoči o njihovoj bliskosti. Na njoj vidimo čuveni par u društvu najstarijeg sina i buduće snahe, ali i još nešto: svojevrsni modni dvoboj.

 

Naime, i Viktorija i Nikola odabrale su lagane letnje haljine za topao dan, s tim što je bivša "spajsica" odabrala maksi haljinu s V izrezom koja ima sve odlike upečatljivog Viktorijinog stila. Tu su džepovi, zvonasti donji deo, dubok izrez koji ipak ne otkriva dekolte, tanke naramenice... Nasuprot svekrvinom minimalističkom stilu, Nikola se opredelila za žutu lepšravu haljinu koju krase sitni volani i vezuje se oko vrata, odakle pada do sredine listova.

 

 

Ako pitate ljubitelje jednostavnog Viktorijinog stila, ona je odabrala daleko bolju haljinu, dok nije malo ni onih koji veruju da je Nikolin razigrani letnji look ovog puta odneo pobedu.

 

 

 

makonda-tracker