ŠTA VI MISLITE?

"Teško se zaljubljujem": Nina Badrić ISKRENO o muškarcima i emocijama, a njeno mišljenje dele mnoge žene

0

Poznata pevačica Nina Badrić ne govori o privatnom životu i jako malo znamo o njoj kada je reč o ljubavi.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nina Badrić je pored svoje popularnosti i glasa, poznata i po tome da nema problem da u javnosti iznese neki svoj stav.


Ona živi miran život daleko od očiju javnosti, koliko je to moguće, a ceo region interesuje da li je Nina zaljubljena i kakva je kad joj se dogode takve emocije.

 

- Moj najveći problem u životu je što se teško zaljubljujem. Poslednji put sam se zaljubila pre deset godina. Volela bih ponovno osetiti tu strast i ljubav prema nekom partneru. Kada si u godinama, teško te čovek može oduševiti, osim ako nije dobar i kvalitetan - istakla je Nina jednom prilikom.


Pevačica je još dodala kako pada na dobrotu, džentlmene i muškarce starog kova, kojih gotovo više da nema. Nina je naglasila da ne voli arogantne i nepristojne muškarce, a ističe i da to mišljenje dele mnoge žene i imaju sličan problem. 

 

1 / 8 Foto: Instagram

 

Badrićeva često ističe koliko je vezana za porodicu, a naročito za majku Milu, koja joj je oduvek bila vetar u leđa. Ona je sa porodicom odrasla u Zagrebu, a kao desetogodišnja devojčica počela je da se bavi pevanjem, kao članira hora "Zvjezdice". Mama je tada verovala da će napraviti izvanredan uspeh, a kao deo muzičke sekcije proputovala je čitavu Evropu.

 

Podsetimo, pop pevačica Nina Badrić je šest godina bila udata za preduzetnika Bernarda Krasnića, za kog regionalni mediji pišu da je milioner.

 

 

makonda-tracker